ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Κύπρος- Ανοίγει πάλι ο φάκελος για τον θάνατο 17χρονου μετά από μυστήριο τροχαίο

mystirio-troxaio-anoigei-o-fakelos-synantisi-arxigou-me-oikogeneia-17xronou

Ανοίγει ξανά ο φάκελος του «ορφανού» δυστυχήματος που σημειώθηκε στις δύο Σεπτεμβρίου 2012 με θύμα τον 17χρονο Ανδρέα Λοΐζου.

Η επανεξέταση άνοιξε χθες μετά από αίτημα του δικηγορου της οικογένειας προς την Νομική Υπηρεσία.

Όπως αναφέρθηκε στο δελτίο ειδήσεων του Άλφα, ο Αρχηγός της Αστυνομίας επικοινώνησε με την οικογένεια του 17χρονου προκειμένου να διευθετηθεί συνάντηση, ώστε να ενημερωθεί πλήρως για τον ανακριτικό φάκελο.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως ανέφερε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, για το δυστύχημα έγινε ενδελεχής έρευνα από την Αστυνομία.

«Ένα όχημα για το οποίο υπήρξε συγκεκριμένη περιγραφή όσο αφορά τον τύπο του δυστυχώς δεν έχει εντοπιστεί. Συνελήφθη ένα πρόσωπο που από τις εξετάσεις που έγιναν φαίνεται ότι δεν ήταν η γενεσιουργός αιτία όσο αφορά τον θάνατο του 17χρονου. Μετά την επιστολή της οικογένειας θα έρθουμε σε επαφή μαζί τους για να δούμε αν υπάρχει οτιδήποτε το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει στην διερεύνηση της υπόθεσης» είπε.

Κλείνοντας εξήγησε ότι υπάρχει φάκελος που είναι καταγεγραμμένα όλα όσα έγιναν από την Αστυνομία. «Έχουν γίνει πολλές εξετάσεις. Η υπόθεση στάλθηκε και στη Νομική Υπηρεσία και υπήρχαν συγκεκριμένες οδηγίες».
sigmalive.com