ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Δολοφονία Καραϊβάζ: Τι ζήτησε η χήρα του δημοσιογράφου

dolofonia-karaivaz-ti-zitise-i-chira-tou-dimosiografou

Η χήρα του Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Πρόσωπο με Πρόσωπο“.

«Ο Γιώργος Καραϊβάζ σκοτώθηκε για να σταματήσει να γράφει και να σταματήσει να μιλάει. Όσοι τον παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του, γνωρίζουν μέσα από τις εφημερίδες, από το προσωπικό του ιστολόγιο, από την επαφή του με τα κανάλια ο λόγος του και η πένα του ήταν πάντα πολύ αιχμηρή», είπε αρχικά η κ. Στάθα Αλεξανδροπούλου.

Και συνέχισε, ζητώντας: «Θέλω αυτό που πραγματικά μου έχουν πει όλοι και ο κ. υπουργός και ο κ. αρχηγός και όσοι αστυνομικοί έχω δει, ότι η δολοφονία του Γιώργου είναι λόγω της ιδιότητάς του, να γίνει και έμπρακτα. Αυτό που θα ήθελα είναι να συλληφθούν οι δολοφόνοι του Γιώργου από την Ελληνική Αστυνομία, να οδηγηθούν στη Δικαιοσύνη και να μπουν στη φυλακή, να πάρουν τον δρόμο τους».

Γυρνώντας στο στούντιο ο κ. Θεοδωρικάκος απάντησε: «Η Ελληνική Αστυνομία οφείλει να κάνει τα πάντα και να βρει τους δολοφόνους του Γιώργου Καραϊβάζ και οφείλει να κάνει τα πάντα για να βρει τους δολοφόνους όλων των υπόλοιπων ανεξιχνίαστων δολοφονιών γιατί όλες οι ανθρώπινες ζωές έχουν αξία. Ειδικά για το θέμα του Γιώργου Καραϊβάζ είναι ένα ζήτημα το οποίο έχω συνομιλήσει με τους αρμόδιους αξιωματικούς. Προφανώς δεν μπορεί να λεχθεί τίποτα δημόσιο. Δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Αυτό που αναμένουμε όλοι είναι την εξιχνίαση της υπόθεσης».
enikos.gr