ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα απέρριψε την ασφυξία που περιγράφουν Καρακούκης – Καλόγρηας για την Ίριδα

oula-pispirigkou-i-iatrodikastis-aggeliki-tsiola-aperripse-tin-asfyksia-pou-perigrafoun-karakoukis-kalogrias-gia-tin-irida

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και αφορά τον ξαφνικό θάνατο των τριών κοριτσιών από την Πάτρα, κόρες της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη. Η ιατριδοκαστής Αγγελική Τσιόλα εκλήθη κάτω από άκρα μυστικότητα για συμπληρωματική κατάθεση σχετικά με το πόρισμά της για τον θάνατο της 6.5 μηνών Ίριδας.

Η έκτακτη, συμπληρωματική κατάθεσή της, η ιατριδοκαστής Αγγελική Τσιόλα – σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!» – βάζει «φωτιά» στην εκδίκαση της υπόθεσης της Ρούλας Πισπιρίγκου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η ιατροδικαστής απέρριψε την ασφυξία που περιγράφουν Καρακούκης – Καλόγρηας στο πόρισμα τους για την Ίριδα.
 
«Η ιατροδικαστής Αγγελική Τσιόλα με την κατάθεσή της στις 20 Ιανουαρίου 2023, που πραγματοποιήθηκε μετά την απολογία της κατηγορουμένης, με βιβλιογραφική τεκμηρίωση καταρρίπτει όπως ισχυρίστηκε η ίδια, τον μηχανισμό και την αιτία θανάτου του βρέφους, όπως είχαν διατυπωθεί από τους ιατροδικαστές Καρακούκη – Καλόγρηα. Δηλαδή την ασφυξία με απόφραξη των έξω στομίων των αεροφόρων οδών» αναφέρει το ρεπορτάζ της εκπομπής «Χαμογέλα και Πάλι!».

«Σύμφωνα με την ίδια, με βιβλιογραφία την οποία, κανένας από τους δύο γνωμοδοτούντες αλλά ούτε και ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, είχαν μπει στη διαδικασία να προσκομίσουν πριν απόδειξη των αίτιών, αλλά και του μηχανισμού θανάτου. Η αιτία θανάτου όπως έχει δοθεί στην τελική κατάθεση της ιατροδικαστού Αγγελικής Τσιόλα, είναι απροσδιόριστη», σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

newsit.gr