ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Σαλάτα ρεβύθια με λεμόνι και άνηθο

salata-revythia-me-lemoni-kai-anitho

Φτιάχνεται γρήγορα και μπορείτε να την ετοιμάσετε εκ των προτέρων

Υλικά

3 φλ. τσαγιού μαγειρεμένα ρεβύθια

1 μέτριο αγγούρι, κομμένο σε κύβους

6 μικρές ντομάτες, κομμένες σε κύβους

150 γρ. φέτα

1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμονιού

1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο

1 κ. γλ. μουστάρδα

1/2 κ. γλ. μέλι

1/4 φλ. τσαγιού χοντροκομμένο φρέσκο άνηθο

Αλάτι και φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε τα ρεβύθια σε ένα μεγάλο μπολ.

Βήμα 2
Κόψτε τα αγγούρια και τις ντομάτες σε κύβους και τοποθετήστε τα στο μπολ με τα ρεβίθια.

Βήμα 3
Θρυμματίστε τη φέτα από πάνω.

Βήμα 4
Σε ένα μεσαίο μπολ, φτιάξτε το ντρέσινγκ. Χτυπήστε το χυμό λεμονιού, το ελαιόλαδο, τη μουστάρδα, το μέλι και το φρέσκο άνηθο και αλατοπιπερώστε.

Βήμα 5
Περιχύστε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ και ανακατέψτε.




newsbeast.gr