ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Συσσοβίτης - Ξυλά - Τότσικας: Συμπρωταγωνιστούν σε αστυνομικό θρίλερ στο θέατρο «Αθηνά»

sussovitis-xula-totsikas-subrotagonistoun-se-astunomiko-thriler-sto-theatro-athina

Το έργο έχει μεταφέρει με επιτυχία στη μεγάλη οθόνη ο Άλφρεντ Χίτσκοκ

Tο διάσημο αστυνομικό θρίλερ του Φρέντερικ Νοτ «Στο πέμπτο σκαλοπάτι», που μετέφερε στην κινηματογραφική οθόνη ο Άλφρεντ Χίτσκοκ, ανεβαίνει στις 23 Ιανουαρίου, στο ανακαινισμένο Θέατρο «Αθηνά», σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Κοέν, με πρωταγωνιστές τους Αλέκο Συσσοβίτη, Φαίη Ξυλά και Αποστόλη Τότσικα.

Ο Τόνυ και η Μάργκοτ ήταν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Όταν στη ζωή της Μάργκοτ εμφανίστηκε ο Μαξ, σύννεφα σκέπασαν το γάμο τους και το ενδεχόμενο μιας δολοφονίας έγινε πλέον ορατό.

Ο Τόνυ σχεδιάζει το τέλειο έγκλημα. Παντρεύτηκε τη Μάργκοτ για τα χρήματά της και –τώρα που εκείνη τον απατά με τον Μαξ– σκοπεύει να τη δολοφονήσει για τον ίδιο ακριβώς λόγο. Για τη δολοφονία προσλαμβάνει έναν παλιό γνωστό του, άνθρωπο του υποκόσμου. Όσα θ’ ακολουθήσουν θα συμπαρασύρουν όλους τους ήρωες σ’ ένα σκοτεινό μυστήριο, όπου τα φαινόμενα απατούν. Την υπόθεση θ’ αναλάβουν να εξιχνιάσουν ένας αστυνομικός επιθεωρητής της Σκότλαντ Γιαρντ και ο εραστής της Μάργκοτ.

«Στο πέμπτο σκαλοπάτι» το κοινό καλείται να γίνει μάρτυρας της εκτέλεση μιας εν ψυχρώ δολοφονίας, και πάνω απ’ όλα να παρακολουθήσει ένα κλασικό αστυνομικό θρίλερ που κόβει την ανάσα. Η αριστοτεχνική κατασκευή του πλέκει έναν ισχυρό ιστό γεμάτο εκβιασμούς, ανατροπές, αποκαλύψεις, παράνομες σχέσεις που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον του θεατή από την αρχή ως το τέλος.

Στην παράσταση παίζουν επίσης οι ηθοποιοί Αλέξανδρος Βάρθης, Γιάννης Στεφόπουλος

Ημέρες και ώρες παραστάσεων

Δευτέρα & Τρίτη στις 21.00

Τετάρτη στις 20.00
protothema.gr