ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Κύπρος- Μητέρα Θανάση: Με δολοφονούν καθημερινά επειδή ζητώ δικαιοσύνη

mitera-thanasi-me-dolofonoun-kathimerina-epeidi-zito-dikaiosyni

Για ακόμη μια φορά η μητέρα του αδικοχαμένου εθνοφρουρού, Ανδριάνα Νικολάου, ζητά τη σύλληψη των δολοφόνων του γιου της.

Μιλώντας στο Μεσημέρι και Κάτι η κύρια Ανδριάνα ανέφερε ότι ο κόμπος έφτασε στο χτένι. «Συνεχίζουν να μας κοροϊδεύουν, η διορία τους ήταν τρεις μήνες και έχουν περάσει τέσσερις. Δεν μας ενημέρωναν από ποιους έπαιρναν καταθέσεις και ποια τα ευρήματα τους, μας υποσχέθηκαν ότι θα έχουμε πλήρη και λεπτομερή ενημέρωση. Δεν αντέχουμε άλλο, αντί να γίνουν οι συλλήψεις τους συγκαλύπτουν».

Συνέχισε λέγοντας, «Τον Οκτώβριο ο Γενικός Εισαγγελέας μας ζήτησε να μείνουμε πίσω από τη δημοσιότητα για να μην επηρεάσουμε το έργο της Αστυνομίας. Απαιτούμε την άμεση σύλληψή των δολοφόνων και των ηθικών αυτουργών που συγκαλύπτουν το έγκλημα εδώ και 18 χρόνια».

Ερωτηθείσα αν υπάρχει συγκάλυψη και από τον Γενικό Εισαγγελέα είπε, «αν ήθελε μπορούσε να τα κανονίσει αλλά επειδή έχει άλλους πίσω του που είναι οι λειτουργοί της Νομικής Υπηρεσίας που χειρίζονταν τόσα χρόνια την υπόθεση, ε τώρα θα έρθει να μας πει συγγνώμη κάναμε λάθος;.

Εμείς ξέρουμε ποιοι τους συγκάλυπταν, αφού τους συγκάλυπταν ξέρουν ποιοι είναι. Με όσα περάσαμε δεν τους εμπιστεύομαι. Εδώ και 18 χρόνια κλαίει το αίμα του κάτω από τη γέφυρα και τα κόκκαλα του τρίζουν που δεν δικαιώθηκε ακόμα».

Κλείνοντας είπε, «εμείς δεν πρόκειται να το αφήσουμε, κανένας Εισαγγελέας και κανένας Πρόεδρος δεν μπορούν να μου φέρουν το παιδί μου πίσω. Όμως μπορούν να αποδώσουν δικαιοσύνη. Μόνο δικαιοσύνη ζητώ. Με είπαν τρελή. Με δολοφονούν καθημερινά με το παιδί μου επειδή ζητώ δικαιοσύνη».


sigmalive.com