Εναλλακτική πρόταση μαγειρέματος του κιμά
Υλικά
700 γρ. μοσχαρίσιο κιμά
1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
1 αυγό
1 φλ. τσαγιού γάλα
1 φλ. τσαγιού αποξηραμένη ψίχα ψωμιού
Αλάτι και πιπέρι κατά βούληση
1/3 φλ. τσαγιού κέτσαπ
2 κ. σ. καστανή ζάχαρη
2 κ. σ. μουστάρδα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και λαδώστε ελαφρά μια μακρόστενη φόρμα για κέικ.
Βήμα 2
Ανακατέψτε τον κιμά, το κρεμμύδι, το γάλα, τη φρυγανιά και το αυγό σε ένα μεγάλο μπολ και αλατοπιπερώστε. Μεταφέρετε το μείγμα στο προετοιμασμένο ταψί.
Βήμα 3
Ανακατέψτε την κέτσαπ, την καστανή ζάχαρη και τη μουστάρδα σε ένα μικρό μπολ μέχρι να συνδυαστούν καλά, περιχύστε το ρολό και απλώστε το ομοιόμορφα στην κορυφή.
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο μέχρι να μην είναι πλέον ροζ στο κέντρο, περίπου 1 ώρα.
newsbeast.gr