ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Ολυμπιακό Μουσείο: Δωρεάν είσοδος στους συμμετέχοντες του Μαραθωνίου

olympiako-mouseio-dorean-eisodos-stous-symmetexontes-tou-marathoniou

Το Ολυμπιακό Μουσείο υποστηρίζει τον 39ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας - Δωρεάν είσοδος στους συμμετέχοντες δρομείς από 7 έως 14/11

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας, ως υπερήφανος κοινωνικός εταίρος του 39ου Αυθεντικού Μαραθωνίου της Αθήνας, επιβραβεύει τους συμμετέχοντες δρομείς, παρέχοντάς τους δωρεάν είσοδο στη μόνιμη έκθεσή του από τις 7 έως τις 14 Νοεμβρίου. Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τους μεγάλους σταθμούς της ιστορίας των Ολυμπιακών Αγώνων, από τη γέννησή τους στην Αρχαία Ολυμπία έως και τις σύγχρονες μεγαλοπρεπείς διοργανώσεις.

Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στον πρώτο Μαραθώνιο δρόμο που πραγματοποιήθηκε στους πρώτους σύγχρονους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 1896. Η έκθεση του Μουσείου πλαισιώνεται από προσωπικά αντικείμενα και ενθύμια Ελλήνων αθλητών που μας έκαναν περήφανους, επιτρέποντας στους επισκέπτες να αναβιώσουν ένδοξες στιγμές του Αθλητισμού που έγραψαν ιστορία στη χώρα μας.

Ώρες λειτουργίας του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας:Δευτέρα - Πέμπτη: 9.00 - 17.00 (τελευταία είσοδος 16.00)
Παρασκευή: 9.00 - 21.00 (τελευταία είσοδος 20.00)
Σάββατο - Κυριακή: 10.00 - 21.00 (τελευταία είσοδος 20.00)

Η δωρεάν είσοδος στη μόνιμη έκθεση του μουσείου πραγματοποιείται με την επίδειξη του επιβεβαιωτικού e-mail συμμετοχής. Περισσότερες πληροφορίες στο site του Μουσείου https://athensolympicmuseum.org/ και στο τηλέφωνο 210 6885560.
newsbomb.gr