ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Η Γη της Ελιάς – Δυνατό Spoiler για το κύκλωμα της Μάνης

i-gi-tis-elias-spoiler-aftos-einai-o-egkefalos-tou-kyklomatos-sti-mani

Με κομμένη την ανάσα παρακολουθούν οι τηλεθεατές τις εξελίξεις στην σειρά του MEGA “Η Γη της Ελιάς“.

Μία από τις ιστορίες που ξετυλίγονται στη σειρά είναι η ύπαρξη ενός κυκλώματος που σκοτώνει ηλικιωμένους και είτε πλαστογραφεί τις διαθήκες τους, είτε κλέβει αντικείμενα υψηλής αξίας και χρήματα που φυλάνε μέσα στα σπίτια τους. Υψηλή θέση στο συγκεκριμένο κύκλωμα κατέχει ο συμβολαιογράφος Κωνσταντίνος Λαμπρόπουλος, ο οποίος, όμως, παίρνει εντολές από έναν μυστηριώδη άντρα τον οποίο δεν έχουμε δει μέχρι τώρα…

Πρόκειται για τον Δημοσθένη, έναν εξάδελφο του Στάθη Καπερνάρου, ο οποίος ζει με την οικογένεια του στην Αθήνα και, πρόσφατα, χρειάστηκε να φιλοξενήσουν τον Στέφανο, για να αποφύγει το αυτόφωρο από την επίθεση που έκανε στον Φίλιππο.

Ο συγκεκριμένος άνδρας, λοιπόν, λειτουργεί ως εγκέφαλος του παραπάνω κυκλώματος, δημιουργώντας μία αμύθητη περιουσία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «MYtv», η αναφορά που γίνεται όλο και πιο συχνά στο όνομα του από τον Κωνσταντίνο, αλλά και από τον Στάθη, δεν είναι τυχαία. Και αυτό γιατί ο Δημοσθένης και η σύζυγός του είναι δύο από τα πρόσωπα που στα προσεχή επεισόδια θα εμφανιστούν στην Αρεόπολη, παίζοντας καθοριστικό ρόλο στη ζωή των ηρώων.

Όλα θα ξεκινήσουν όταν ο Δημοσθένης και η σύζυγός του να πάνε στην μανιάτικη γη για να δουν από κοντά τον Στάθη και την οικογένεια του. O πρώτος θα βρει λίγο χρόνο για να συναντήσει και τον Κωνσταντίνο. Ο τελευταίος ταράζεται από την παρουσία του Δημοσθένη, ενώ ο ισχυρός άντρας θα απαιτήσει κάποιες απαραίτητες εξηγήσεις για τα λάθη που έγιναν και παραλίγο να στοιχίσουν την ελευθερία τους, καθώς επίσης θα του δώσει νέες οδηγίες για τον τρόπο που πρέπει να κινούνται.

Οι συντελεστές ήδη έχουν ξεκινήσει να αναζητούν τα πρόσωπα που θα είναι κατάλληλα για να ενσαρκώσουν τον ρόλο του Δημοσθένη και της συζύγου του, καθώς αποτελούν «κλειδί» για την πλοκή του δεύτερου κύκλου της σειράς.enikos.gr