ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Γεμιστά αυγά

gemista-avga

Για το τραπέζι της Ανάστασης

Υλικά

10 αυγά

1/4 φλ. τσαγιού μαγιονέζα

1 κ. γλ. μουστάρδα

2 κ. σ. τριμμένη παρμεζάνα

1 κ. σ. κέτσαπ

Αλάτι και αλεσμένο μαύρο πιπέρι για γεύση

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόψτε τα βρασμένα κόκκινα αυγά στη μέση και τοποθετήστε τους κρόκους σε ένα μπολ.

Βήμα 2
Προσθέστε τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, την παρμεζάνα, το αλάτι και πιπέρι και ανακατέψτε μέχρι να αποκτήσετε μια λεία κρέμα, για 1 ή 2 λεπτά.

Βήμα 3
Με ένα κουτάλι βάλτε το μείγμα των κρόκων στα μισά από τα ασπράδια, γαρνίρετε με λίγη κέτσαπ από πάνω και τοποθετήστε στο ψυγείο για περίπου 20 λεπτά πριν τα σερβίρετε.



newsbeast.gr