ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Κύπρος-Διεξάγεται στην Αγία Νάπα ο 1ος ετήσιος Μαραθώνιος «Τρέχω για τον Αυτισμό»

Διεξάγεται την Κυριακή 3 Απριλίου στην Αγία Νάπα, ο πρώτος ετήσιος Μαραθώνιος «Τρέχω για τον Αυτισμό-Run for Autism».  Ο μαραθώνιος θα αρχίσει στις 8 το πρωί κατά μήκος του παραλιακού δρόμου Αγίας Νάπας–Αγίας Θέκλας. Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα θα είναι στο Nissi Bay Bar, με διαδρομές 10 και 5 χιλιομέτρων. Περιλαμβάνει και ειδική διαδρομή 1 χιλιομέτρου για παιδιά ηλικίας 8-13 ετών, εις μνήμη του Ιάκωβου Τρίαρου.  Τον ετήσιο Μαραθώνιο στηρίζει η μαρίνα Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης.  Ο Σταύρος Καραμοντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της μαρίνας ανέφερε ότι  είναι χρέος και υποχρέωση μας να ανταποδίδουμε και να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας καθώς και να προωθούμε πρακτικές που διασφαλίζουν την ευημερία του κοινωνικού συνόλου που αντιμετωπίζει δυσκολίες.  Ο Μαραθώνιος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου, του Δήμου Αγίας Νάπας και του Δήμου Σωτήρας.

Διεξάγεται την Κυριακή 3 Απριλίου στην Αγία Νάπα, ο πρώτος ετήσιος Μαραθώνιος «Τρέχω για τον Αυτισμό-Run for Autism».

Ο μαραθώνιος θα αρχίσει στις 8 το πρωί κατά μήκος του παραλιακού δρόμου Αγίας Νάπας–Αγίας Θέκλας. Το σημείο εκκίνησης και τερματισμού του αγώνα θα είναι στο Nissi Bay Bar, με διαδρομές 10 και 5 χιλιομέτρων. Περιλαμβάνει και ειδική διαδρομή 1 χιλιομέτρου για παιδιά ηλικίας 8-13 ετών, εις μνήμη του Ιάκωβου Τρίαρου.

Τον ετήσιο Μαραθώνιο στηρίζει η μαρίνα Αγίας Νάπας, στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής της ευθύνης.

Ο Σταύρος Καραμοντάνης, Διευθύνων Σύμβουλος της μαρίνας ανέφερε ότι είναι χρέος και υποχρέωση μας να ανταποδίδουμε και να στηρίζουμε με κάθε τρόπο τους συνανθρώπους μας καθώς και να προωθούμε πρακτικές που διασφαλίζουν την ευημερία του κοινωνικού συνόλου που αντιμετωπίζει δυσκολίες.

Ο Μαραθώνιος τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργού Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων Γιάννη Καρούσου, του Δήμου Αγίας Νάπας και του Δήμου Σωτήρας.sigmalive.com