Υλικά (για περίπου 25 τρουφάκια):
220 ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
ξύσμα από ένα πορτοκάλι
Εκτέλεση:
Σε ένα κατσαρολάκι ζέστανε την κρέμα γάλακτος (όχι να πάρει βράση) και ρίξε μέσα το ξύσμα πορτοκαλιού. Κόψε τη σοκολάτα σε μικρά κομμάτια και πρόσθεσέ τη μέσα στην κρέμα γάλακτος. Άφησε για 3 λεπτά και στη συνέχεια ανακάτεψε μέχρι να λιώσει η κουβερτούρα.
Σκέπασε με μεμβράνη φροντίζοντας να εφάπτεται πάνω στην επιφάνεια του μείγματος και άφησε στο ψυγείο για περίπου 2 ώρες.
tempo24.news