ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Έρευνα για απόρριψη νεκρών ζώων στο Βατί ζητά το Κόμμα για τα Ζώα

erevna-gia-aporripsi-nekron-zoon-sto-vati-zita-to-komma-gia-ta-zoa

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, με δελτίο Τύπου που εξέδωσε το Σάββατο, ζητά από τον Υπουργό Γεωργίας, την Αστυνομία και τον Δήμαρχο Λεμεσού να ερευνήσουν άμεσα καταγγελία πολίτη, σύμφωνα με την οποία στο χώρο Βατί στην επαρχία Λεμεσού είχαν πεταχτεί νεκρά ζώα μέσα σε σακούλες σκουπιδιών του Δήμου Λεμεσού.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι τα νεκρά ζώα προέρχονται από τον Ζωολογικό Κήπο Λεμεσού, με το Κόμμα για τα Ζώα να κάνει, μεταξύ άλλων, λόγο για νεκρά καγκουρό, αλλά και κουκουβάγιες, μια εκ των οποίων άνηκε σε προστατευόμενο είδος έφερε ειδικό δακτυλίδι.

Σε σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, σημειώνεται ότι το θέμα θα διερευνηθεί. «Μετά από τις χθεσινές ανακοινώσεις και δημοσιεύματα σε σχέση με εναπόθεση νεκρών ζώων την περιοχή του Βατί, ο Δήμος Λεμεσού ανακοινώνει ότι ο Δήμαρχος έδωσε εντολές για άμεση έναρξη ερευνητικής διαδικασίας με στόχο την πλήρη, ενδελεχή, αντικειμενική και διαφανή διερεύνηση όλων των πτυχών και όλων των πιθανών ευθυνών για τις καταγγελίες αυτές» σημειώνεται.sigmalive.com