ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Αλλάζουν, εν όψει των εορτών, οι μέρες που θα γίνουν λαϊκές αγορές στη Θεσσαλονίκη

allazoyn-en-opsei-ton-eorton-oi-meres-poy-tha-ginoyn-laikes-agores-sti

Τι αποφασίστηκε σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στο δημαρχείο

Σε συνεδρίαση της επιτροπής ποιότητας ζωής που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί, στο δημαρχείο Θεσσαλονίκης αποφασίστηκε η μεταφορά των λαϊκών αγορών ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Στη συνάντηση μετείχαν ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης κ. Ζέρβας, αντιδήμαρχοι, υπηρεσιακοί φορείς ενώ τις λαϊκές αγορές εκπροσώπησαν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής και ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Κώστας Καρυπίδης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Δερετζής εξέφρασε την επιθυμία, να μετακινηθούν οι λαϊκές αγορές, κατά μία ημέρα νωρίτερα. Κίνηση, που όπως εξήγησε, θα βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, ειδικά τις ημέρες των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς.

Άποψη με την οποία συμφώνησε η διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης υιοθετώντας την πρόταση.

Αυτό σημαίνει, ότι:

Θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή οι λαϊκές αγορές που είναι προγραμματισμένες για το Σάββατο 25 Δεκεμβρίου και το Σάββατο στις 1 Ιανουαρίου και Τετάρτη οι λαϊκές αγορές που είναι προγραμματισμένες την Πέμπτη 6 Ιανουαρίου.

Τόσο ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Σωματείων Επαγγελματιών Παραγωγών Πωλητών Λαϊκών Αγορών Μακεδονίας- Θεσσαλίας- Θράκης Άγγελος Δερετζής, όσο και ο πρόεδρος του σωματείου Παραγωγών, Επαγγελματιών, Μικροπωλητών Λαϊκών Αγορών Θεσσαλονίκης «Η ΟΜΟΝΟΙΑ» Κώστας Καρυπίδης, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν και δημόσια την διοίκηση του δήμου Θεσσαλονίκης για την ανταπόκριση στο αίτημα τους.typosthes.gr