ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

TikToker μοιράζεται την επώδυνη εμπειρία της από πτώση με σκοινί σε λίμνη – «Κάηκαν μέχρι και τα γεννητικά μου όργανα»

tiktoker-moirazetai-tin-epodyni-ebeiria-tis-apo-ptosi-me-skoini-se-limni-kaikan-mechri-kai-ta-gennitika-mou-organa

Η νεαρή κοπέλα δημοσίευσε το βίντεο και προειδοποιεί

Μία TikToker μίλησε στους followers της για το εξαιρετικά επικίνδυνο «σπορ» που έχει γίνει μόδα στους χρήστες των social media, των αλμάτων στο νερό από μεγάλο ύψος χρησιμοποιώντας σκοινιά σαν «κούνιες». Κάτι που θυμίζει αυτό που έκανε ο ταρζάν στις ταινίες του για να μεταφερθεί από το ένα δέντρο στο άλλο

Η Ίβιλις Ριβέρα μοιράστηκε την εξαιρετικά επώδυνη εμπειρία της επανέφερε την ιστορία στο TikTok, προειδοποιώντας συγκεκριμένα άλλες γυναίκες. Η νεαρή έδειξε μια εικόνα της να κρέμεται από ένα δέντρο πριν ανέβει σε ένα σχοινί και πηδήξει στη λίμνη από κάτω της.

«Δεν το είχα κάνει ποτέ, οπότε σκέφτηκα “ποιο είναι το χειρότερο που μπορεί να συμβεί;”» ανέφερε η κοπέλα. «Κοίτα με, αφελής και χαρούμενος. Δεν το ήξερα. Δεν ήξερα ότι δεν έπρεπε να πιάνεις το σχοινί με τέτοιο τρόπο, έτσι ώστε να μην περνάει ανάμεσα στα πόδια μου και να ακουμπάει τον πισινό μου.

«Για να το κάνω χειρότερο, όταν προσγειώθηκα στο νερό, δεν άφησα το σχοινί», συμπλήρωσε.

«Με τα πόδια ψηλά και το σχοινί ανάμεσά μου, βίωνα τον πιο βασανιστικό πόνο που είχα ποτέ. Με δυσκολία μπορούσα να κολυμπήσω πίσω, βγαίνω από το νερό και αιμορραγώ».
@.ivylis

#stitch with @salah #greenscreen now this story gets brought up at every family gathering 🤡 #storytime #ivylis

♬ Life Goes On - Oliver Tree
Η κοπέλα δεν είχε ιδέα για την έκταση των τραυμάτων – «Κάηκαν μέχρι και τα γεννητικά μου όργανα»

Η Ριβέρα όταν πήγε στο νοσοκομείο ανακάλυψε την πραγματική έκταση των τραυμάτων της.

«Ανακαλύπτω ότι το έγκαυμα από το σκοινί ήταν τόσο βαθύ που έκαψα τα γεννητικά μου όργανα ενώ απέκτησα σχεδόν… νέα οπή στον πισινό», αποκάλυψε.

«Έπρεπε να κάνω ράμματα, αντιτετανικό και να πάρω αντιβιοτικά». Η σταρ του TikTok έπρεπε να φτιάξει ένα διάγραμμα για τους τραυματισμούς της και πολλοί χρήστες σοκαρίστηκαν από αυτό.

Ένα άτομο έγραψε: «Αυτός είναι ο ορισμός ενός τρομερού ατυχήματος. Δεν πρόκειται να ξαναακουμπήσω σχοινί».

Ένα δεύτερο άτομο μοιράστηκε: «Αυτό είναι καθαρή φρίκη! Λυπάμαι τόσο πολύ που σου συνέβη αυτό, δεν μπορώ να φανταστώ τον πόνο που πέρασες».


newsbeast.gr