ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Έκλεψε διαμάντια αξίας 4 εκατομμυρίων από εταιρεία - Εντοπίστηκε στην Κύπρο

eklepse-diamantia-aksias-4-ekatommyrion-apo-etaireia-entopistike-stin-kypro

Διατάγματα παγοποίησης περιουσιακών στοιχείων γυναίκας Κινεζικής καταγωγής που εμπλέκεται σε εξαπάτηση Ισραηλινής εταιρείας εμπορίας διαμαντιών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου.

Σύμφωνα με την δικηγόρο Χριστίνα Χρίστου, εκδόθηκε ενδιάμεση απόφαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου, η οποία παγοποιεί τους τραπεζικούς λογαριασμούς και τις μετοχές που ανήκουν σε γυναίκα Κινεζικής καταγωγής, αξίας άνω των €2.000.000, εκ μέρους Ισραηλινής εταιρείας εμπορίας διαμαντιών, στο πλαίσιο αγωγής για παράνομη απόσπαση, απάτη και ψευδείς παραστάσεις.

Σύμφωνα με τη δικηγόρο, η εν λόγω γυναίκα συνεργαζόταν με την εταιρεία εμπορίας διαμαντιών για περίπου ένα χρόνο, κτίζοντας μια σχέση εμπιστοσύνης. Στη συνέχεια όμως πήρε 24 διαμάντια αξίας τεσσάρων εκατομμυρίων ευρώ και εξαφανίστηκε. Τελικά, εντοπίστηκε στην Κύπρο και οι ενάγοντες αποτάθηκαν στους δικηγόρους Φελλάς και Χρίστου ΔΕΠΕ για να εξασφαλίσουν τα δικαιώματα τους.

Το Δικαστήριο έκρινε ότι πληρούνται οι προϋποθέσεις του άρθρου 32 του περί Δικαστηρίων Νόμου για την έκδοση διαταγμάτων παγοποίησης.


sigmalive.com