ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Λακατάμεια: Φωνάζουν εδώ και χρόνια για διακίνηση ναρκωτικών δίπλα σε Δημοτικό

lakatameia-fonazoun-edo-kai-xronia-gia-diakinisi-narkotikon-dipla-se-dimotiko

Έντονη ανησυχία προκαλεί καταγγελία που έφτασε στο SigmaLive και κάνει λόγο για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, δίπλα από το Δημοτικό σχολείο Αγίου Ιωάννη του Χρυσοστόμου στη Λακατάμεια.

Όπως καταγγέλθηκε, δίπλα από την αυλή του σχολείου βρίσκεται ένα εγκαταλελειμμένο σπίτι στο οποίο, σύμφωνα πάντα με την καταγγελία, γίνεται χρήση και διακίνηση ναρκωτικών εδώ. Αυτό όπως μας λέχθηκε γίνεται και τις πρωινές ώρες σε απόσταση αναπνοής από τους μαθητές. Στο παρελθόν μάλιστα είχαν εντοπιστεί στην αυλή του σχολείου σύριγγες και άλλα αντικείμενα που σχετίζονται με τη χρήση ναρκωτικών, τα οποία παραλήφθηκαν και δόθηκαν στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με την καταγγελία που έχει ενώπιον του το SigmaLive για το γεγονός είναι ενήμερες οι Αρμόδιες Υπηρεσίες (Αστυνομία και ΥΚΑΝ).

Ιδιαίτερη ανησυχία επικρατεί και στον Δήμο Λακατάμειας, ο οποίος βρίσκεται σε συχνή επικοινωνία με τις Αρμόδιες Αρχές και όπως μας λέχθηκε, αναμένουν δράσεις από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

Αρμόδια πηγή από την Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών, ανέφερε στο SigmaLive ότι είναι ενήμεροι για τις καταγγελίες και η υπόθεση διερευνάται.sigmalive.com/