ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Απόπειρα φόνου Λευκωσία - Από το 2011 οι επιθέσεις κατά της συμβίας του (vid)

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, οποίος μίλησε για την υπόθεση απόπειρας φόνου στη Λευκωσία.  Όπως εξήγησε ο κ. Ανδρέου, η υπόθεση αφορά βία στην οικογένεια και η καταγγελία έγινε τον περασμένο Αύγουστο. «Ο 45χρονος επιτέθηκε στην συμβία του, ενώ τα αδικήματα ξεκίνησαν από το 2011».  Πρόσθεσε ότι μετά την τελευταία καταγγελία για απόπειρα φόνου (προσπάθησε να την πνίξει με μαξιλάρι), προηγήθηκαν πράξεις βαριάς σωματικής βλάβης και γραπτές απειλές για φόνο με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις 30 Αυγούστου και χθες έγινε κατορθωτό να συλληφθεί.  Καταληκτικά ανέφερε ότι ο 45χρονος τελεί υποκράτηση για οκτώ μέρες.  Δείτε το βίντεο:

Στο Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας Χρίστος Ανδρέου, οποίος μίλησε για την υπόθεση απόπειρας φόνου στη Λευκωσία.

Όπως εξήγησε ο κ. Ανδρέου, η υπόθεση αφορά βία στην οικογένεια και η καταγγελία έγινε τον περασμένο Αύγουστο. «Ο 45χρονος επιτέθηκε στην συμβία του, ενώ τα αδικήματα ξεκίνησαν από το 2011».

Πρόσθεσε ότι μετά την τελευταία καταγγελία για απόπειρα φόνου (προσπάθησε να την πνίξει με μαξιλάρι), προηγήθηκαν πράξεις βαριάς σωματικής βλάβης και γραπτές απειλές για φόνο με αποτέλεσμα να εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις 30 Αυγούστου και χθες έγινε κατορθωτό να συλληφθεί.

Καταληκτικά ανέφερε ότι ο 45χρονος τελεί υποκράτηση για οκτώ μέρες.


sigmalive.com