ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Άγριες Μέλισσες: Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος αποκαλύπτει πώς του έγινε η πρόταση

agries-melisses-o-odysseas-papaspiliopoulos-apokalyptei-pos-tou-egine-i-protasi

Τι είπε ο ηθοποιός για τη σειρά του ΑΝΤ1 και την Έλλη Τρίγγου

Πρώτη συνέντευξη, στο πρώτο The 2night Show της σεζόν ήταν αυτή του Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλου και φυσικά δεν γινόταν να μη μιλήσει για τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο των Άγριων Μελισσών. Αποκάλυψε, μάλιστα, πώς του έγινε η πρόταση για να μπει στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1.

«Με πήρε τηλέφωνο η υπεύθυνη του κάστινγκ. Εγώ ήμουν στην κουζίνα μου και μαγείρευα. Ήταν σε μια πολύ ψύχραιμη στιγμή. Μήνυμα μου έστειλαν όχι τηλέφωνο για να κλείσουμε ένα ραντεβού με τον Λευτέρη Χαρίτο και να μιλήσουμε για αυτόν τον ρόλο. Να μπορέσει να δει αν πέρα από την επιθυμία και την διάθεση, κουμπώνω. Πρέπει να δεις τους ανθρώπους, αν ταιριάζουν. Κολλάει ένας άνθρωπος με έναν άλλον, που τρέχει δύο χρόνια την σειρά, όπως η Έλλη Τρίγγου;» τόνισε ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος και πρόσθεσε:

«Είναι ωραίο να είναι σαφής ο λόγος και καθαρή η εκτίμηση για έναν ηθοποιό… Όλα τα σκέφτηκα, πριν ξεκινήσω. Είναι μια τρομερά καλογυρισμένη δουλειά κι αυτό που κάνει να φέρνει τέσσερα επεισόδια την εβδομάδα με τρομερή προσοχή κι αγάπη για την λεπτομέρεια… Είδα ένα συνεργείο με τόσο σεβασμό κι οι άνθρωποι ξέρουν να κάνουν την δουλειά τους. Από αυτούς που το γράφουν μέχρι τον τελευταίο τεχνικό, που εξηγεί αυτό την επιτυχία της σειράς».


newsbeast.gr