ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Survivor: Ο νέος καβγάς μεταξύ Τζέιμς και Αλέξη και η άρση βαρών

survivor-o-neos-kavgas-metaxy-tzeims-kai-alexi-kai-i-arsi-varon

Η διαδικασία ήταν τόσο επίπονη που πολλοί αποχώρησαν με πόνους στη μέση και στη πλάτη

Με ένα απαιτητικό αγώνισμα που θύμιζε κάτι από άρση βαρών ήρθαν αντιμέτωποι οι παίκτες του Survivor καθώς οι παίκτες έπρεπε να σηκώσουν στις πλάτες τους πολλά κιλά, με έπαθλο φαγητό. Η διαδικασία ήταν τόσο επίπονη που πολλοί αποχώρησαν με πόνους στη μέση και στη πλάτη, ενώ αρκετές κοπέλες κατέρρευσαν κατά τη διάρκεια της μονομαχίας.

Το σκορ ήταν ισόπαλο 9-9 αλλά η ομάδα που κέρδισε τελικά ήταν η Μπλε χάρη στον Κόρο, ο οποίος νίκησε τον Ηλία, ενώ η συνέχεια είχε ένταση, ίντριγκα και έναν καβγά μεταξύ Τζέιμς και Αλέξη.

«Ο Τζέιμς με θράσος με ρώτησε αν πήρα το μήνυμα από την αποχώρηση της Ελευθερίας. Τον προκαλώ λοιπόν να μπούμε εγώ και εκείνος στον τάκο» είπε ο Αλέξης πριν το αγώνισμα, με τον Τζέιμς να το σκέφτεται λίγο και να αποδέχεται την πρόκληση. Ο Τριαντάφυλλος δεν έχασε ευκαιρία και αυτοπροτάθηκε να μπει και αυτός υποψήφιος, έχοντας τον αέρα της νίκης σε επτά συμβούλια.

Ο Τριαντάφυλλος είπε, μεταξύ άλλων, για τον Γιώργο Κόρομι: «Δεν θέλω ούτε νερό από εσένα. Μήπως επειδή έμεινα στο παιχνίδι για έβδομη φορά, κάτι έχεις δει;».

Στη συνέχεια, ο Τζέιμς πήρε δύο πέτρες, μια μεγάλη και μια μικρή, για να παρομοιάσει το μυαλό του Αλέξη.

Ο παίκτης, δείχνοντας τη μεγάλη πέτρα, είπε: «Αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη όταν σκέφτεται όλη ημέρα και σχεδιάζει για το τι θα πει στο Συμβούλιο». Ο Καφετζής πήρε μετά τη μικρή πέτρα και είπε: «Αυτό είναι το μυαλό του Αλέξη όταν αιφνιδιάζεται και δεν ξέρει τι να απαντήσει».

Τέλος, ο Αλέξης επανέλαβε πως στόχος του είναι να διώξει τον Τζέιμς από το «Survivor», λέγοντας χαρακτηριστικά: «Αν δεν φύγει ο Τζέιμς, εγώ δεν θα ησυχάσω».newsbeast.gr