ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα: Η ζήλια του Άγγελου «χτυπάει» κόκκινο

min-archizeis-ti-mourmoura-i-zilia-tou-angelou-chtypaei-kokkino

Τι θα δούμε απόψε στην σειρά του Alpha

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» είδαμε πως: Η Βέλη προσπαθεί να βγάλει το πρόγραμμα της δουλειάς και ο Άγγελος συνέχεια της επισημαίνει τα λάθη της. Ο πόλεμος για το ποιος είναι πιο οργανωτικός δεν αργεί να ξεσπάσει.

Ο Μανώλης, ο μεγάλος αδελφός της Βούλας, που πάσχει από αρχόμενη άνοια, κυνηγάει τον Μηνά επειδή… αφήνει την αδελφή του αστεφάνωτη.

Η Σοφία έχει εξαφανιστεί. Μπάμπης και Ξένια αγωνιούν. Όταν όμως μαθαίνουν πως είναι στην κατάληψη του Πανεπιστημίου, τότε η αγωνία γίνεται…

Η Ελπινίκη (Ελένη Γερασιμίδου) αγοράζει ένα ακριβό μηχάνημα για μασάζ και το κρύβει από τον Ηλία, ο οποίος βάζει με το μυαλό του τα χειρότερα για την ύποπτη συμπεριφορά της. Αρχίζει να υποπτεύεται ότι η μητέρα του έχει εραστή, και ότι μάλιστα τον μοιράζεται… με τη Μένη.

Τι θα δούμε όμως απόψε στις 21:00 στη «Μουρμούρα» του Alpha;

Ο Μηνάς δεν ξέρει τι να κάνει με μια υπόθεση του γραφείου ερευνών, καθώς ο εμπλεκόμενος πελάτης είναι γνωστός του. Η δε Βούλα με την περιέργεια της, δυσκολεύει τα πράγματα.

Ο Μπάμπης βρίσκει καινούριο ενοικιαστή για το πατρικό του. Όλα δείχνουν να είναι ο τέλειος υποψήφιος, αλλά η ζωή έχει πάντα δυο πλευρές.

Ο Λαέρτης (Γιώργης Τσαμπουράκης) προτείνει στη Βέλη να πάνε μαζί σ’ ένα συνέδριο στο Άμστερνταμ και η ζήλια του Άγγελου χτυπάει κόκκινο.

Ο Σωτήρης παρατηρεί ότι ο Ηλίας έχει παχύνει και η Μένη μαζί με το Μήτσο τον βοηθούν να αδυνατίσει.


newsbeast.gr