ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Θεσσαλονίκη: ΚΑΦΑΟ έγιναν έργα τέχνης στη Νέα Παραλία (ΦΩΤΟ)

thessaloniki-kafao-eginan-erga-tehnis-sti-nea-paralia-foto

Τα "άχαρα" γκρι κουτιά απέκτησαν χρώμα με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης

Σε έργα τέχνης μετατρέπει ο Δήμος Θεσσαλονίκης τα ΚΑΦΑΟ, στο πλαίσιο σειράς πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει για την αναβάθμιση του δημόσιου χώρου.

Για τις παρεμβάσεις σε αυτά τα κάπως άχαρα κουτιά, που συχνά μάλιστα παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης, ενημέρωσε με σχετική ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.

“Θέλουμε η τέχνη να γίνει μέρος της πόλης. Με χρώμα και όμορφα σχέδια αλλάζουμε το γκρίζο”, αναφέρει μεταξύ άλλων ο Κωνσταντίνος Ζέρβας, γνωστοποιώντας ότι το ξεκίνημα έγινε από τη νέα παραλία, ενώ στόχος του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι να φτάσει σε όσα περισσότερα σημεία γίνεται.

Συγκεκριμένα, αυτή η δράση, που υλοποιείται από τον Δήμο και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Θεσσαλονίκης (ΚΕΔΗΘ), έχει ξεκινήσει από τα ΚΑΦΑΟ της νέας παραλίας παραπλεύρως του Βασιλικού Θεάτρου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε επόμενο στάδιο θα γίνει ανοιχτή πρόσκληση προς νέους καλλιτέχνες της Θεσσαλονίκης, ώστε να καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις και η παρέμβαση αυτή να συνεχιστεί και σε άλλα σημεία της πόλης.

Δείτε τις φωτογραφίες:

thessaloniki-kafao-eginan-erga-tehnis-sti-nea-paralia-foto

thessaloniki-kafao-eginan-erga-tehnis-sti-nea-paralia-foto


typosthes.gr