ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Αγγελική: Αθηνά, Δημήτρης και Παύλος βλέπουν στην Αγγελική τον «εχθρό» της οικογένειας

angeliki-athina-dimitris-kai-pavlos-vlepoun-stin-angeliki-ton-echthro-tis-oikogeneias

Sneak preview του αποψινού επεισοδίου
Στο τελευταίο επεισόδιο της «Αγγελικής» είδαμε πως: Ο Θωμάς συγκλονισμένος από το ψέμα της Λένας πηγαίνει να συναντήσει τη Μαριάνθη, όμως εκείνη δεν θα του δώσει αυτό που αναζητά. Η Τζένη λέει στον αστυνόμο ότι ήταν με την Αγγελική το βράδυ της δολοφονίας του Σταυριανού.

Η Αθηνά προσπαθεί με πλάγιο τρόπο να μάθει από την Κατερίνα αν ο Μιχάλης ξέρει ποια είναι πραγματικά η Αγγελική, αλλά εκείνη δεν καταλαβαίνει ότι την ψαρεύει. Η Αθήνα βαθιά μέσα της δεν θέλει να πιστέψει ότι η Αγγελική την έχει κοροϊδέψει και ζητάει από τη Τζένη τα στοιχεία που βρήκε ο ντετέκτιβ για την Αγγελική ώστε να τα αξιολογήσει. Η Τζένη λέει στον Παύλο ότι το παιδί που κουβαλάει μέσα της είναι δικό του και του ζητάει να μάθει την αλήθεια για την Αγγελική.

Ο Παύλος όμως δεν είναι τόσο ειλικρινής μαζί της όσο ήταν εκείνη. Ο Στέφανος σκέφτεται να αγοράσει το σπίτι της Σοφίας και η Αγγελική προσπαθεί να του αλλάξει γνώμη μιας και ο στόχος της είναι να πάρει την Δανάη και το Στέφανο και να φύγουν όσο πιο μακριά γίνεται από το κτήμα και τους υπόλοιπους Αργυρούς. Ο Νικόλας μπαίνει κρυφά στο ιατρείο του Δημήτρη και ψάχνει να βρει κάτι που να επιβεβαιώνει με έναν τρόπο τα όσα του είπε ο Μιχάλης.

Αναλυτικά τι θα δούμε όμως απόψε στις 22:00 στην σειρά «Αγγελική» του Alpha;

Η Τζένη αποκαλύπτει στον Παύλο ότι η Αγγελική έχει επιστρέψει με άλλο όνομα για να ψάξει αυτούς που σκότωσαν τον πατέρα της. Ταυτόχρονα ο Νικόλας προσπαθεί να πείσει τον Στέφανο ότι ο Δημήτρης αυτοτραυματίστηκε λέγοντάς του όλα όσα ξέρει. Στον κόσμο τον Ζάχων ο Θωμάς επέστρεψε μεθυσμένος στο σπίτι από την ταβέρνα, υποβασταζόμενός από την Μαριάνθη.

Το πρωϊ που ξυπνάει, αν και είναι ακόμα ψυχραμένοι με τη Λένα, ετοιμάζονται για την αποφυλάκιση του Μιχάλη. Πίσω στο σπίτι των Αργυρών η Αθηνά έχει μάθει ποια είναι η Αγγελική αλλά ακόμα δεν μπορεί να χωνέψει ότι αυτή η γυναίκα που την αγάπησε σαν κόρη της την έχει προδώσει μ’ αυτόν τον τρόπο. Είναι στο δωμάτιο του Δημήτρη και συζητάνε όταν μπαίνει η Αγγελική για να της φέρει ένα τσάι που ετοίμασε η Όλγα για εκείνη.

Η Αθηνά ξαφνιάζεται και με το που τη βλέπει αλλάζει η διάθεσή της. Δεν μπορεί να το κρύψει και η Αγγελική το εισπράττει. Την ρωτάει τι συμβαίνει και αν είναι καλά αλλά η Αθηνά αρνείται ότι έχει κάτι. Η αυθόρμητη αντίδραση του σώματός της όμως όταν η Αγγελική πάει να την αγγίξει την προδίδει και βάζει σε σκέψεις την Αγγελική. Επίσης, η Αγγελική αιφνιδιάζεται όταν η Αθηνά της λέει ότι θα πάει τον Δημήτρη στον γιατρό του χωρίς εκείνη. Στην πραγματικότητα συναντούν τον Παύλο και έρχονται αντιμέτωποι με τις υποψίες του για τη δολοφονία του πατέρα της Αγγελικής. Η Σοφία επιστρέφει στη δουλειά της, μαζί με τον Αντρέα, ο οποίος έχει περάσει να την πάρει το πρωί από το σπίτι της.newsbeast.gr