ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Κινητικότητα στην ΝΔ Θεσσαλονίκης

kinitikotita-stin-nd-thessalonikis

Εκδηλώσεις, ανακοινώσεις, ραντεβού του προέδρου και κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ

Η κινητικότητα συνεχίζεται στην ΝΔ Θεσσαλονίκης. Οι δύο ψηφιακές εκδηλώσεις που έγιναν ήδη εντός του 2021 ύστερα από πολλούς μήνες κομματικής απραξίας και μία ακόμη που έπεται τις επόμενες ημέρες με θέμα τα πανεπιστήμια δείχνουν ότι κάτι κινείται στον κομματικό μηχανισμό του κυβερνητικού κόμματος της πόλης. Ταυτόχρονα όλο και πιο συχνά εμφανίζεται στο γραφείο του στη Διοικούσα ο πρόεδρός της Τάσος Σπηλιόπουλος και κάνει ραντεβού, ενώ πληθαίνουν οι ανακοινώσεις –σχόλια τις οποίες επιμελείται ο γενικός διευθυντής του κόμματος στη Θεσσαλονίκη Θόδωρος Καλλίτσης, που αυτή τη φορά ασκεί κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ για την αντιπολιτευτική του τακτική.

«Ήρθε ο ΣΥΡΙΖΑ να πει ότι δεν υπάρχει σχέδιο, όταν καθημερινά τα δεδομένα αλλάζουν: Πριν από μία εβδομάδα οι τακτικές διαγνωστικές δοκιμές έδειχναν μείωση των κρουσμάτων και του ιικού φορτίου, μεσολάβησε εβδομάδα χαλάρωσης και τώρα δημιουργείται η ανάγκη μέτρων. Πριν από ένα μήνα δεν είχαμε εστία νοτιοαφρικανικού στελέχους σε συγκεκριμένες γειτονιές στη Θεσσαλονίκη;

Για τον ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν υπάρχει διαχείριση. Δεν υπάρχει λεπτή γραμμή κίνησης και διορθωτικών ενεργειών. Όλα νομίζουν πως είναι ίδια και όλα «στον αυτόματο», τονίζεται, ενώ στη συνέχεια με ειρωνικό ύφος επισημαίνεται ότι «περιμένουμε ανυπόμονα την πρώτη εποικοδομητική πρόταση: π.χ. να μην άνοιγαν ποτέ τα σχολεία, να μεταφέρονταν η διοργάνωση της ΔΕΘ τον Νοέμβριο και άλλα ωραία που μας έλεγαν…»

Στη δεύτερη ανακοίνωση και για το ίδιο θέμα ο συγγραφέας του σχολίου αναρωτιέται αν στον ΣΥΡΙΖΑ έχουν αντιληφθεί ότι «η αντιμετώπιση της κρίσης δεν είναι πεπόνι για σφάξιμο ή φορο-εισφορές που σκοτώνουν τη μεσαία τάξη μια για πάντα.

Αυτή είναι η διαφορά αντίληψης, που εξηγεί την άμεση και συνεχή αντιμετώπιση, έναντι της ιδεοληπτικής λήψης οριζόντιων μέτρων και το να αφήνονται όλα στον αυτόματο».


makthes.gr