ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Αναστολές και τον Φεβρουάριο – Πότε πληρώνεται το επίδομα των 534 ευρώ

anastoles-ke-ton-fevrouario-pote-plironete-to-epidoma-ton-534-evro

Στο «ταμείο» θα πάνε στις 4 Φεβρουαρίου οι εργαζόμενοι σε αναστολή σύμβασης εργασίας προκειμένου να πάρουν το επίδομα των 534 ευρώ για τον μήνα Ιανουάριο
Την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου θα καταβληθεί στους δικαιούχους η αποζημίωση ειδικού σκοπού, ύψους 534 ευρώ για τις αναστολές εργασίας του μήνα Ιανουαρίου.

Σημειώνεται ότι, οι δηλώσεις αναστολών από εργοδότες και εργαζόμενους συνεχίζονται έως και αύριο, Κυριακή 31 Ιανουαρίου.

Δηλαδή, όλοι όσοι δηλωθούν έως και την Κυριακή σε αναστολή σύμβασης εργασίας θα πληρωθούν την αποζημίωση ειδικού σκοπού την ερχόμενη Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.
Το ποσό των 534 ευρώ θα δοθεί σε όσους παρέμειναν σε αναστολή 30 ημέρες εντός Ιανουαρίου, ειδάλλως θα δοθεί αναλογία, δηλαδή 17,8 ευρώ ανά ημέρα.
Ποιοι άλλοι πληρώνονται

Η οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας του μηχανισμού «Συν-Εργασία» για τον Δεκέμβριο 2020

Όσοι εργαζόμενοι είχαν μείωση ωραρίου και μισθού εντασσόμενοι στο «Συν – Εργασία» τον Δεκέμβριο θα πληρωθούν την ερχόμενη Πέμπτη την αποζημίωση που δικαιούνται από το Δημόσιο, ήτοι το 60% του μισθού που έχασαν λόγω μείωσης ωραρίου.

Η αναλογία Δώρου Χριστουγέννων για το Δεκέμβριο 2020 στο πλαίσιο του «Συν-Εργασία»

Οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού – με βάση τα 534ευρώ – για τον Νοέμβριο και Δεκέμβριο των Επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού που είχαν εγγραφεί στο Μητρώο Καλλιτεχνών μέχρι την 10η Ιανουαρίου 2021.

Όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή το υπουργείο Εργασίας, «το μέτρο των αναστολών συμβάσεων εργασίας θα συνεχιστεί και για τον Φεβρουάριο 2021 σύμφωνα με τα πρότυπα της λίστας ΚΑΔ κλειστών και πληττόμενων επιχειρήσεων (ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α-Δ) της τελευταίας εν ισχύ Κ.Υ.Α». Αυτό σημαίνει πως οι λίστες των περίπου 550 Κωδικών Αριθμών Δραστηριότητας που δίνουν πρόσβαση στο μέτρο των αναστολών συμβάσεων παραμένουν ως έχουν και τον Φεβρουάριο.


newmoney.gr