Ticker

15/recent/ticker-posts

Πέθανε ο ηθοποιός Γιώργος Μαραμένος


Θρήνος για τον αγαπημένο ηθοποιό.

Έφυγε από τη ζωή το βράδυ της Παρασκευής ο ηθοποιός Γιώργος Μαραμένος.





Μεγάλη απώλεια για τον κόσμο της τέχνης.

Η είδηση του θανάτου του γνωστού ηθοποιού έγινε γνωστή μέσα από μια ανάρτηση της σελίδας “Μουσικό Θέατρο” στο Facebook.

“Αρχείο Μουσικό Θέατρο. Το Βράδυ 24 προς 25. 7. 2020. Έφυγε από τη ζωή. Ο Αγαπημένος Ηθοποιός. Και Φίλος. "Γιώργος Μαραμένος" Καλό ταξίδι Γιώργο μου. Καλό παράδεισο.”

Φιλμογραφία
Φως… νερό… τηλέφωνο οικόπεδα με δόσεις (1966)
Σήκω χόρεψε συρτάκι (1967)
Η καρδιά ενός αλήτη (1968)
Ο μαχαραγιάς (1968)
Δεν θα ξεχάσω ποτέ τη μορφή σου (1968)
Ο ναύτης του Αιγαίου (1968) [Άλκης Καραμάτος]
Επί εσχάτη προδοσία (1968)
Όνειρο απατηλό (1968)
Αργυρώ η προδομένη τσελιγκοπούλα (1968)
Ταπεινός και καταφρονεμένος (1968)
Η γενιά των ηρώων (1969)
Καινούργια μέρα χάραξε (1969)
Η σφραγίδα του Θεού (1969)
Αμαρτωλές τσιγγάνες (1969)
Φοβάται ο Γιάννης το θεριό… (1969)
Οι γενναίοι του Βορρά (1970)[κομιτατζής]
Τα αδέλφια ορκίστηκαν εκδίκηση (1970)
Η αμαρτία της ομορφιάς (1972)
Μια παρθένα εκδικείται (1973)
Αληθινή ηδονή (1974) [Στέφανος]
Διεστραμμένοι πόθοι (1974)
Διεστραμμένες γυναίκες (1975) [Ερρίκος]
Το ημερολόγιο της σάρκας μου (1975)
Υποταγή στη σάρκα (1975)

newsbomb.gr