ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Παρέδωσαν σκυτάλη Πηλείδου - Λακκοτρύπης


«Με ανάμεικτα συναισθήματα αποχωρώ σήμερα από το Υφυπουργείο Ναυτιλίας», ανέφερε η Νατάσα Πηλείδου, κατά την τελετή παράδοσης του Υφυπουργείου, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στη Λεμεσό.
Απευθυνόμενη στο προσωπικό του Υφυπουργείου ανέφερε ότι είχαμε μια εξαίρετη συνεργασία και αισθάνομαι ευγνώμων. Σημείωσε ακολούθως ότι «δουλεύει σκληρά το υφυπουργείο. Δουλέψαμε σκληρά για να πετύχουμε στόχους. Θα ηθελα να παροτρύνω τον νέο υπουργό να συνεχίσει την σκληρή δουλειά, γιατι πιστεύω στις προοπτικές αυτού του τομέα, για μπορεί να πάει πιο μπροστά παρά τις όποιες προκλήσεις.

«Λυπούμαι που αφήνω τους συνεργάτες μου αλλά ειμαι σίγουρη οτι αφήνω το υφυπουργείο σε εξαιρετικά χέρια Πιστεύω ότι ο Βασίλης Δημητριάδης θα δουλέψει με τον ίδιο ενθουσιασμό για την κυπριακή ναυτιλία. Ευχομαι στο νέο υφυπουργό κάθε επιτυχία» ανέφερε καταληκτικά.

Η κ. Πηλείδου αναλαμβάνει το Υπουργείο Ενέργειας, από το οποίο αποχωρεί μετά από πολυετή θητεία ο Γιώργος Λακκοτρύπης. «Παραδίδοντας τα αισθήματα είναι ανάμικτα, αφού αφήνω εδώ ένα μέρος του εαυτού μου. Είναι αδύνατον να αποτυπώσω σε μερικές διαφάνειες το εύρος της δουλειάς τόσων πολλών ανθρώπων, εντός και εκτός Υπουργείου. Σας ευχαριστώ από καρδιάς για τα 7+ χρόνια άψογης συνεργασίας», ανέφερε στο twitter o κ. Λακκοτρύπης.


philenews.com