ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Παναθηναϊκός: Πήρε… αναβολή το ραντεβού Αλαφούζου – ΜπακογιάννηΔεν πραγματοποιήθηκε τελικά την Πέμπτη (30.07.2020) το ραντεβού του Γιάννη Αλαφούζου με τον Κώστα Μπακογιάνη, το οποίο θα είχε θέμα το γηπεδικό του Παναθηναϊκού.

Πήρε… μετάθεση , πιθανότατα για τα μέσα της επόμενης εβδομάδας, η -αρχικά προγραμματισμένη για σήμερα (30.07.2020)- συνάντηση ανάμεσα στο δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη και τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο, για το ζήτημα της Διπλής Ανάπλασης και της Λεωφόρου.

Οι δύο πλευρές παραμένουν σε… ανοικτή γραμμή επικοινωνίας σε επίπεδο συνεργατών, αναλύοντας όλες τις παραμέτρους του γηπεδικού θέματος.

Θυμίζουμε ότι ο Γιάννης Αλαφούζος –έχοντας τη σύμφωνη γνώμη του Ερασιτέχνη- θα ζητήσει να υλοποιηθούν στο 100% τα «θέλω» του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα ρίξει στο… τραπέζι την προοπτική ολικής «ανακαίνισης» του γηπέδου «Απόστολος Νικολαΐδης», που αποτελεί και το «Plan B», κάτι που θα χρειαστεί τριπλασιασμό κονδυλίων από την Περιφέρεια.

newsit.gr