ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Kακοποίηση 19μηνου: Αναβλήθηκε για 30 Ιουλίου η απαγγελία κατηγοριών


Χρόνο για να μελετήσει τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν οι πελάτες του, ζήτησε ο δικηγόρος των γονιών του 19μηνου βρέφους, που κατηγορούνται για την κακοποίηση του. Το Δικαστήριο όρισε για τις 30 Ιουλίου τη νέα δικάσιμο κατά την οποία θα απαγγελθούν οι κατηγορίες.

 Το Δικαστήριο, έκανε αποδεκτό το αίτημα της υπεράσπισης και όρισε όπως τη συγκεκριμένη ημερομηνία απαγγελθούν κατά της 24χρονης μητέρας και του 26χρονου πατέρα 12 κατηγορίες για τρεις υποθέσεις που αφορούν στα αδικήματα της έκθεσης παιδιού σε κίνδυνο, βία στην οικογένεια, επίθεση με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης και κακόβουλη ζημιά.

Οι δύο γονείς μέχρι τη νέα δικάσιμο παραμένουν ελεύθεροι με τους ίδιους περιοριστικούς όρους που τους επιβλήθηκαν από το Δικαστήριο. Κατηγορίες δεν απαγγέλθηκαν ούτε στη δίδυμη αδελφή της μητέρας στην οποία ανέθεταν κατά καιρούς τη φύλαξή του, και εναντίον της θα απαγγελθούν κατηγορίες για έκθεση ανήλικου σε κίνδυνο.

Την κακοποίηση του παιδιού είχαν διαπιστώσει, στις 6 Ιουλίου, αστυνομικοί και λειτουργός του Γραφείου Ευημερίας όταν η 24χρονη μητέρα βρέθηκε με το αγοράκι στην Αστυνομία, όπου επρόκειτο να συλληφθεί για άλλη υπόθεση βίας και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς, την οποίαν είχε καταγγείλει η γιαγιά του 26χρονου πατέρα.

sigmalive.com