ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Η χρυσαφένια παραλία κάτω από το μοναστήρι της Παναγίας ΤσαμπίκαςΒουτιές σε ένα μέρος που αξίζει να επισκεφτείς – Δείτε τις φωτογραφίες

Όποιος έχει επισκεφτεί τη Ρόδο, δεν γίνεται να μην έχει μαγευτεί από τις παραλίες της και τα απίστευτα νερά της. Και δεν γίνεται να μην έχει επισκεφτεί την Τσαμπίκα. Άλλωστε, πρόκειται για μία από τις πιο όμορφες και πιο δημοφιλείς παραλίες του νησιού.

Ατού της είναι αναμφίβολα η ατελείωτη αμμουδιά, τα καθαρά της νερά και το τοπίο που την περιβάλλει. Η παραλία βρίσκεται κάτω από τον βράχο με το Μοναστήρι της Παναγίας Τσαμπίκας, από την οποία πήρε και το όνομά της. Βρίσκεται νοτιοανατολικά της πόλης της Ρόδου και η πρόσβαση μπορεί να γίνει οδικώς, ακολουθώντας τον δρόμο μετά τα Κολύμπια, είτε και από θαλάσσης, με τα καΐκια, που κάνουν ημερήσια δρομολόγια από την πόλη της Ρόδου.

Αν φτάσετε μέχρι εδώ, συνδυάστε το μπάνιο σας με μία επίσκεψη στο μοναστήρια της Παναγιάς της Τσαμπίκας, πάνω στον λόφο, το οποίο χρονολογείται από τον 16ο αιώνα. Η θέα είναι πανοραμική, τόσο προς τις παραλίες όσο και προς το εσωτερικό του νησιού.
newsbeast.gr