ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Αυτόν καταζητεί η Αστυνομία για την απόπειρα φόνου κατά 46χρονου στην Πάφο


Τον Κωνταντίνο Αφανάσοβ καταζητεί η Αστυνομία για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συνομωσίας για φόνο και απόπειρας φόνου, που διαπράχθηκαν στις 15 Ιουλίου στην Πάφο.
Σύμφωνα με τα γεγονότα της υπόθεσης, 46χρονος αλλοδαπός μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Πάφου με τραύματα στην κοιλιακή χώρα στις 18 Ιουλίου, τρεις ημέρες, μετά την επίθεση που δέχθηκε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, γύρω στις 11 το βράδυ της 15ης Ιουλίου, βρισκόταν πεζός στη λεωφόρο Αποστόλου Παύλου στην Κάτω Πάφο. Έκανε σήμα σε αυτοκίνητο μάρκας MAZDA σκούρου χρώματος, με άγνωστους αριθμούς εγγραφής για να σταματήσει.

Αφού το συγκεκριμένο όχημα σταμάτησε, ο συνοδηγός κατέβηκε από το αυτοκίνητο και ο 46χρονος ζήτησε όπως τον μεταφέρουν στο κέντρο της Πόλης. Ο συνοδηγός φέρεται να ζήτησε χρήματα που ο 46χρονος αρνήθηκε να δώσει. Ακολούθησε συζήτηση και σύμφωνα πάντα με τον παραπονούμενο, ο άγνωστος άντρας του επιτέθηκε με μαχαίρι και τον τραυμάτισε. Ακολούθως εισήλθε στο αυτοκίνητο όπου μαζί με τον οδηγό, τράπηκαν σε φυγή.


.reporter.com.cy/