ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Εύβοια: Γυναίκα καταγγέλλει βάναυση επίθεση από παπά σε εκκλησία (pics)Καταγγελία – σοκ στην Εύβοια από μία γυναίκα ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από ιερέα της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ στο Βαθύ Αυλίδας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα eviazoom.gr η γυναίκα από την Εύβοια υποστηρίζει ότι πήγε να βάλει νερό και να ταΐσει τις μικρές γάτες που ήταν εκεί όταν δέχτηκε βάναυση επίθεση από τον ιερέα. Μάλιστα, η γυναίκα κατέθεσε μήνυση.


Διαβάστε ολόκληρη την καταγγελτική ανακοίνωση που εστάλη στο EviaZoom.gr από τον Ζωόφιλο Σύλλογο Χαλκίδας: «Εσείς οι παπάδες που δεν σέβεστε ούτε τα ζώα αλλά ούτε και τον άνθρωπο δεν αξίζετε να λειτουργείτε σε εκκλησία, δεν αξίζετε τίποτα. Η κυρία αυτή δέχτηκε επίθεση από έναν παπά στην εκκλησία του Αγίου Ραφαήλ στο Βαθύ γιατί πήγε όπως πάντα να ταισει και να βάλει νερό στα γατάκια. Η ενορία που διδάσκει το λόγο του Θεού είναι ο Άγιος Ιωάννης στο Βαθύ.


Να θυμίσουμε σ αυτόν το “παπά” και σε κάθε άλλον “παπά”, για να μην αναφέρω άλλη ονομασία, ότι ο άνθρωπος διώχτηκε από τον παράδεισο, τα ζώα όλα έμειναν δίπλα του γιατι ποτέ δεν τον πρόδωσαν. Γι αυτό θα πρέπει οι ίδιοι να δίνετε αυτό το παράδειγμα αγάπης προς τα ζώα αλλιώς καλύτερα να βρείτε άλλο επάγγελμα, γιατί επάγγελμα το έχετε κάνει. Εσείς είστε οι πρώτοι αμαρτωλοί που έχετε και το θράσος να λειτουργείτε στον οίκο του Θεού! Ήδη έχει κάνει μήνυση η κυρία στην αστυνομία».

newsit.gr