ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Διπλό φονικό στην Κέρκυρα: “Βλέπουν” ξεκαθάρισμα, ψάχνουν σύνδεση με το φονικό στη Βάρη!


Σοκ στην τοπική κοινωνία στην Κέρκυρα προκαλεί η διπλή δολοφονία των ανδρών, που βρέθηκαν νεκροί μέσα σε αυτοκίνητο στο Χαλικούνα το βράδυ της Πέμπτης (23.07.2020).

Ήδη κλιμάκιο του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας έχει μεταβεί στην Κέρκυρα για να ρίξει φως στη διπλή δολοφονία.

Η πρώτη εκτίμηση των αρχών είναι πως πρόκειται για ξεκαθάρισμα λογαριασμών. Τα θύματα είναι, σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, δυο Μαυροβούνιοι, οι οποίοι βρέθηκαν δολοφονημένοι μέσα σε αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο έξω από βίλα την οποία είχε νοικιάσει τρίτο πρόσωπο.

Οι έρευνες για την εξιχνίαση της διπλής δολοφονίας βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις αστυνομικές αρχές να εξετάζουν ακόμη και το ενδεχόμενο το έγκλημα στην Κέρκυρα να συνδέεται με εκείνο στη Βάρη, τον περασμένο Ιανουάριο, όταν δυο μέλη της σερβικής μαφίας είχαν εκτελεστεί μπροστά στα μάτια των οικογενειών τους.

Σύμφωνα με τον σερβικό τύπο, τα δυο θύματα ήταν μέλη της μαφίας “Σκαλιάρι”, όπως και τα δυο θύματα της εκτέλεσης στα Βλάχικα της Βάρης.

Ήδη έχουν σταλεί στην Interpol τα αποτυπώματα και DNA των δυο θυμάτων της διπλής δολοφονίας στην Κέρκυρα, ώστε οι ελληνικές αρχές να ξέρουν την ταυτότητα των θυμάτων και από εκεί να αναζητήσουν το… μίτο που θα τους οδηγήσει στους δολοφόνους.

Ανάμεσα στα ενδεχόμενα που εξετάζουν οι αρχές είναι ακόμη και το να πρόκειται το φονικό στην Κέρκυρα είτε για εκδίκηση για τη δολοφονία στη Βάρη είτε για «συνέχειά» του. Για την ώρα, όλα είναι ανοιχτά και οι έρευνες στην αρχή τους.


newsit.g