ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Αξιοποίηση drone στην αναζήτηση του 82χρονου ελλείποντος στη Λεμεσό (pic)Με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η Πολιτική Άμυνα αναδεικνύει την σημαντικότητα των νέων τεχνολογιών καθώς χρησιμοποίησε drone για να αναζητήσει τον 82χρονο Βρετανό υπήκοο, Bruce Diggle, ο οποίος απουσιάζει από τις 19/7/2020 και ώρα 5.30 το απόγευμα.

Συγκεκριμένα, ο 82χρονος είχε μεταβεί με ομάδα ομοεθνών του σε αγροτική περιοχή του χωριού Σωτήρα, στην επαρχία Λεμεσού, για πεζοπορία. Σε κάποια στιγμή, ο 82χρονος σταμάτησε να ακολουθεί την ομάδα, με σκοπό να επιστρέψει στο σημείο όπου βρίσκονταν σταθμευμένα τα οχήματα τους, στον κύριο δρόμο μεταξύ των χωριών Καντού – Σωτήρας. Αφού διαπιστώθηκε ότι αυτός δεν είχε επιστρέψει στα οχήματα τους, ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Ο Diggle περιγράφεται ως ύψους 1,70μ περίπου, με κοντά άσπρα μαλλιά, μέτριας σωματικής διάπλασης, φέρει γυαλιά μυωπίας ενώ κατά τον επίμαχο χρόνο φορούσε κοντό τζιν παντελόνι και κοντομάνικη μπλε φανέλα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057, ή τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή την Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.


Η φωτογραφία του πάνω προσώπου μπορεί να δημοσιευθεί αποκλειστικά και μόνο για τον σκοπό για τον οποίο δίνεται στην δημοσιότητα. Η μετέπειτα δημοσίευσή της δυνατό να αντιβαίνει σε πρόνοιες της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων, όπως και στους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας περί σεβασμού της ιδιωτικής ζωής και των προσωπικών δεδομένων.

sigmalive.com