ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Υπό οκταήμερη κράτηση ο 30χρονος για το φόνο 21χρονου στη Λευκωσία


Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λευκωσίας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον και του δεύτερου προσώπου, ηλικίας 30 ετών, που συνελήφθη χθες σε σχέση με το φόνο 21χρονου αλλοδαπού που διαπράχθηκε πρόσφατα στη Λευκωσία.

Για την ίδια υπόθεση είχε συλληφθεί και ένας 27χρονος, εναντίον του οποίου είχε επίσης εκδοθεί διάταγμα οκταήμερης κράτησης, ενώ καταζητούνται ακόμη τρία πρόσωπα.

Ομάδα αλλοδαπών, γύρω στα 12 άτομα, είχε επιτεθεί την περασμένη Κυριακή, με μαχαίρια και άλλα επιθετικά όργανα, εναντίον του 21χρονου θύματος και ακόμη δύο προσώπων, ηλικίας 34 και 25 ετών, τα οποία τραυματίστηκαν, εκ των οποίων ο ένας βρίσκεται διασωληνωμένος σε σοβαρή κατάσταση.

Η Αστυνομία προσπαθεί να ταυτοποιήσει και τα υπόλοιπα πρόσωπα που ενεπλάκησαν στο περιστατικό με αξιολόγηση πληροφοριών και τη βοήθεια και του υλικού από τα κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που είναι εγκατεστημένα στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου.

Ο κ. Ανδρέου είπε ότι οι έρευνες συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, σημειώνοντας ότι μετά το περιστατικό αυξήθηκε η αστυνόμευση στην περιοχή.

Είπε επίσης ότι η Αστυνομία προτίθεται να λειτουργήσει αστυνομικό υποσταθμό στην περιοχή με την αξιοποίηση συγκεκριμένου κτηρίου που βρίσκεται στο τέρμα της Λήδρας. 

sigmalive.com