ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Τραγωδία στην άσφαλτο: Κραυγή απόγνωσης από την οικογένεια του 20χρονου


Θρήνος για 20χρονο, ο οποίος έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ηλιούπολη.

Πρόκειται για τον άτυχο Αλέξανδρο που ήταν φοιτητής και εργαζόταν παράλληλα ως οδηγός ντελίβερι. Ο 20χρονος άφησε την τελευταία του πνοή το βράδυ της Τρίτης ενώ οδηγούσε χωρίς κράνος.

Η οικογένειά του, λόγω του τραγικού αυτού περιστατικού, ζητάει να υπάρξουν υποχρεωτικά μέτρα προστασίας ώστε να σωθούν άλλα παιδιά. Ο αδελφός του 20χρονου, συντετριμμένος από την ξαφνική απώλεια, μίλησε στο Star κάνοντας έκκληση «Αν έχουν αδέλφια ή γονείς να τους ακούνε. Η εμπειρία δεν δανείζεται με τίποτα. Κράνος και στολή ακόμη και με σαράντα βαθμούς Κελσίου».

Ο πατέρας του αδικοχαμένου φοιτητή ανέφερε επίσης: «Θέλω τα παιδιά να γίνουν πιο προσεχτικά και θα ήθελα από το υπουργείο εργασίας να μπορέσουν να βρουν μία φόρμουλα να προστατεύονται τα παιδιά χωρίς να ρίχνουν το μπαλάκι στη εργασιακή σχέση εργοδότη εργαζόμενου. Θα πρέπει να έχουν προϋπηρεσία με μηχανή. Και δεύτερον να φοράνε τα απαραίτητα που να τους εξασφαλίζει την ασφάλεια της ζωής τους. Και το τελευταίο οι μηχανές πρέπει να είναι των καταστημάτων αποκλειστικά και να μην είναι πάνω από πενήντα κυβικά».

newsbomb.gr