ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

ΣΥΡΙΖΑ: “Ο Μπακογιάννης θέλει τους δικούς του όρους για Βοτανικό”


Ο Συντονιστής του Τομέα Αθλητισμού του ΣΥΡΙΖΑ και Δημοτικός Σύμβουλος Αθήνας, Κώστας Αλεξίου, σχολίασε την ξαφνική κόντρα του δημάρχου Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη, με τον πρόεδρο του Α.Ο Παναθηναικός  Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τον Βοτανικό.Ο εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα “Live Sport” και τόνισε ότι ο Μπακογιάννης δεν έχει εξασφαλίσει ακόμη τις απαραίτητες χρηματοδοτήσεις για το έργο των γηπέδων του Παναθηναϊκού, αλλά και ότι θέλει να έχει ο δήμος την εμπορική εκμετάλλευσή του, γεγονός που έφερε και την αντίδραση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.
Απόσπασμα της συνέντευξης για τον Βοτανικό

Για το αν ο Μπακογιάννης κοροϊδεύει τον Παναθηναϊκό: «Όχι, δεν τον κοροϊδεύει. Θέλει να προχωρήσει αλλά με τους δικούς του όρους και κυρίως με την εμπορική εκμετάλλευση του πρότζεκτ από την πλευρά του Δήμου. Ή και με εταιρείες με τις οποίες θα συνεργαστεί ο Δήμος της Αθήνας…»

Για τις χρηματοδοτήσεις του έργου: «Όχι, δεν τις έχει βρει (σ.σ. ο Μπακογιάννης). Όλα είναι ακόμη ασκήσεις επί χάρτου. Το τεχνικό πρόγραμμα του Δήμου είναι δεσμευμένο μέχρι το 2022. Στον προϋπολογισμό των έργων της επόμενης τριετίας δεν περιλαμβάνεται πουθενά το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Πρέπει να δημιουργήσει εταιρεία εκτός Δήμου ο κ. Μπακογιάννης για να προχωρήσει σχετικά».

Για τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ: «Εμείς θεωρούμε ότι πρέπει να παραχωρήσει στον Παναθηναϊκό ΚΑΙ την εμπορική εκμετάλλευση, όχι μόνο τη χρήση του γηπέδου»

Για το Προεδρικό Διάταγμα και αν μπορεί να δημιουργηθεί η Παναθηναϊκή Πολιτεία: «Φυσικά μπορεί με βάση τις αιρέσεις που έχει βάλει το ΣτΕ. Μειώνοντας τα τετραγωνικά του ποδοσφαιρικού γηπέδου, μειώνοντας δηλαδή το ύψος, μπορεί να κατασκευαστεί το πρώτο χωρητικότητας 28000 θέσεων και ταυτόχρονα το γήπεδο μπάσκετ εντός Διπλής Ανάπλασης. Δεν χρειάζεται κάποιο όμορο οικόπεδο εκτός ΠΔ».


newsit.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]