ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Λευκωσία: Σύλληψη 62χρονου σε οίκο ανοχής για μαστροπεία - Αρνείται τις κατηγορίες


Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λευκωσίας ο 62χρονος Ελληνοκύπριος που εντοπίστηκε στο κτίριο-οίκο ανοχής στην Λευκωσία μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας για μαστροπεία χθες το πρωί.

Όπως πληροφορείται η Cyprus Times, ο 62χρονος Ελληνοκύπριος σε κατάθεση του στις Αρχές αρνείται οποιαδήποτε ανάμειξη στην υπόθεση δίνοντας τους δικούς του ισχυρισμούς, ότι δηλαδή πρόκειται για τον διαχειριστή του κτιριακού συγκροτήματος.

Ο 62χρονος οδηγήθηκε στο δικαστήριο το πρωί της Τρίτης και εναντίον του διερευνώνται τα αδικήματα της διατήρηση οίκου ανοχής, μαστροπείας, αποζείν από κέρδη πορνείας, νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες, και της συνωμοσίας προς διάπραξη πλημμελήματος.

Σε ότι αφορά το θέμα των 7 γυναικών που εντοπίστηκαν στο κτίριο, συνεχίζουν να δίνουν καταθέσεις στα μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων με σκοπό να διαπιστωθεί αν πρόκειται για πρόσωπα εμπορίας.


Να σημειωθεί πως από την επιχείρηση εντοπίστηκαν και δύο άντρες οι οποίοι και αυτοί έδωσαν κατάθεση με σκοπό να διαπιστωθεί αν ήταν πελάτες.

Υπενθυμίζεται πως με την τροποποίηση του νομού, οι πελάτες των θυμάτων εμπορίας προσώπων στην ουσία προστατεύονται μέσα από τη διάταξη της ισχύουσας νομοθεσίας που προνοεί για «εύλογη υπόθεση», με αποτέλεσμα να μην είναι εύκολο να αποτελέσει τεκμήριο για στοιχειοθέτηση του σχετικού αδικήματος.

Το χρονικό 

Η διερεύνηση της υπόθεσης άρχισε μετά από μαρτυρίες που εξασφάλισε η Αστυνομία, ότι χώρος, σε κτιριακό συγκρότημα στην Λευκωσία, χρησιμοποιείται ως οίκος ανοχής.

Γύρω στις 11.00 το πρωί χθες, μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλήματος και του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκωσίας, μαζί με μέλη του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, του Αρχηγείου Αστυνομίας, βάσει Δικαστικού εντάλματος έρευνας, εισήλθαν στο υποστατικό, όπου εντόπισαν σε δωμάτια, εφτά γυναίκες και δύο άνδρες, ενώ εντόπισαν και παρέλαβαν διάφορα τεκμήρια και χρηματικό ποσό. Ακολούθως τα μέλη της Αστυνομίας προχώρησαν στη σύλληψη του 62χρονου υπεύθυνου του υποστατικού, για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης.

Τις εξετάσεις συνεχίζουν το ΤΑΕ Λευκωσίας και το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων.

newsbomb.com.cy
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]