ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

Πατατοσαλάτα με λουκάνικο, ρόκα και ντοματίνια


Υλικά
½ κιλό πατάτες μικρές στρογγυλές, ακαθάριστες
150γρ. λουκάνικα Φρανκφούρτης
200γρ. ρόκα καθαρισμένη καλά, χοντροκομμένη
15 ντοματίνια πλυμένα καλά
Για το dressing
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 κουτ. σούπας μουστάρδα
1 κουτ. γλυκού κάρι γλυκό (προαιρετικά)
1 κουτ. γλυκού σάλτσα σόγιας
1 κουτ. σούπας ξίδι βαλσαμικό
αλάτι

ΔιαδικασίαΒράζετε τις πατάτες μέσα σε άφθονο νερό μέχρι να μαλακώσουν περίπου για 45 λεπτά. Τις αφήνετε να κρυώσουν ελαφρώς και τις καθαρίζετε από το φλούδι και τα μαύρα στίγματα. Τις κόβετε σε ροδέλες και τις ρίχνετε σε σαλατιέρα.

Ζεματάτε τα λουκάνικα σε βραστό νερό για 5 λεπτά και τα κόβετε σε ροδέλες. Τα ρίχνετε μέσα στο μπολ με τις πατάτες. Χοντροκόβετε τη ρόκα, κόβετε τα ντοματίνια στη μέση και τα ενώνετε με τα υπόλοιπα υλικά. Ανακατεύετε. Αλατίζετε ελαφρά και ανακατεύετε ξανά.

Ετοιμάζετε το dressing: χτυπάτε στο μπλέντερ όλα τα υλικά. Περιχύνετε τη σαλάτα και ανακατεύετε καλά πριν σερβίρετε.


olivemagazine.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΙΣΤΟΡΙΚΑ

[ΙΣΤΟΡΙΚΑ] [bleft]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]