ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Οι πολλαπλές μαχαιριές, τα τεκμήρια και η σκηνή που δείχνει επικρατέστερη εκδοχή


Προς το σενάριο του φόνου και στη συνέχεια αυτοχειρίας, στρέφονται οι έρευνες των ανακριτών που διερευνούν την υπόθεση με τα δύο πτώματα που βρέθηκαν χθες το απόγευμα σε διαμέρισμα στην οδό Περικλέους στην Παλιά Λευκωσία, χωρίς όμως να αποκλείεται η εμπλοκή τρίτου προσώπου, αφού ακόμη δεν έχουν απαντηθεί συγκεκριμένα ερωτήματ
Από τις έρευνες των Αρχών δεν εντοπίστηκε καμία παραβίαση στο διαμέρισμα, ενώ όταν τα μέλη της δύναμης κλήθηκαν στο μέρος, μετά από πληροφορία που δέχθηκαν ότι ακούγονταν φωνές από το διαμέρισμα, αναγκάστηκαν να σπάσουν την πόρτα, η οποία ήταν κλειστή με σύρτη, όπως επίσης και όλα τα παράθυρα και δεν υπήρχε άλλος τρόπος διαφυγής.

Ωστόσο, οι ανακριτές συνεχίζουν τις έρευνες, από τη μια για να εξακριβώσουν τι προηγήθηκε μεταξύ θύματος και θύτη και εάν επρόκειτο για φόνο εκ προμελέτης ή για ανθρωποκτονία, και από την άλλη για να διαπιστώσουν εάν υπήρχε τρίτο πρόσωπο.

Όπως είχαμε αναφέρει, τα δύο πτώματα βρέθηκαν σε διαφορετικά δωμάτια, ενώ στο χέρι του 64χρονου Ρουμάνου βρέθηκε ένα μαχαίρι και δίπλα και πάνω από την σορό της 46χρονης από το Βιετνάμ, βρέθηκαν λουλούδια και άλλα τεκμήρια.
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την αυτοψία που διενήργησαν οι ιατροδικαστές Σοφοκλής Σοφοκλέους, Νικόλας Χαραλάμπους, Αγγελική Παπέττα και Ορθόδοξος Ορθοδόξου, διαπιστώθηκε πως και οι δύο σοροί έφεραν πολλαπλά τραύματα στο σώμα τους, πάνω από δεκαπέντε, ενώ μοιραία φαίνεται να ήταν αυτά στο λαιμό.

Ωστόσο, περαιτέρω φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξουν οι νενομισμένες νεκροτομές επί των σορών τους, ενώ και όλα τα τεκμήρια που παραλήφθηκαν από την σκηνή του εγκλήματος.
Την ίδια ώρα, οι ανακριτές της υπόθεσης συνεχίζουν την λήψη καταθέσεων από γείτονες οι οποίοι είχαν ακούσει φωνές, όπως επίσης και από πρόσωπα που γνώριζαν τόσο την 46χρονη όσο και τον 64χρονο, ώστε να διαπιστωθεί η σχέση που είχαν.

Επιπρόσθετα, η Αστυνομία αναμένεται να θέσει στο μικροσκόπιο της τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα της 46χρονης, τα οποία θα δείξουν κατά πόσο οι δύο είχαν κλείσει ραντεβού και ποια η σχέση τους, ενώ άρχισε να συλλέγει και κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης.

Οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, διερευνώντας κάθε ενδεχόμενο. 


reporter.com.cy


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]