ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Ο Σετιέν διέψευσε τα όσα έγιναν μεταξύ Μέσι και Σαράμπια


Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Κίκε Σετιέν, δεν θα μπορούσε να μην τοποθετηθεί για τα όσα διαδραματίστηκαν το παιχνίδι με την Θέλτα.
«Μέσα στην ομάδα ο καθένας έχει το ρόλο του. Ο κάθε παίκτης ξέρει τι είναι που μπορεί να προσφέρει και τι είναι αυτό που πρέπει να θυσιάσει για την ομάδα. Κάνουμε πολλές συζητήσεις με τους παίκτες μας, την Κυριακή η κουβέντα είχε να κάνει με το να βρούμε τρόπους να βελτιωθούμε.

Είναι λογικό να υπάρχουν διαφορές και διαφωνίες. Ούτε εγώ ήμουν εύκολος χαρακτήρας ως ποδοσφαιριστής. Αυτό που έχει σημασία είναι να πείσεις τους παίκτες να ακολουθήσουν όλοι το γενικό πλάνο. Υπάρχει μία καλή συνεργασία με τους παίκτες, δεν υπάρχουν μεγάλα προβλήματα.

Οι παίκτες θα πρέπει να υπηρετήσουν το σχέδιο, είμαστε ομάδα και οφείλουμε να λειτουργούμε ως ομάδα. Θα πρέπει να θυσιάζουμε προσωπικά πράγματα για το καλό της ομάδας. Δεν έχω πρόβλημα να αποδεχτώ πως όλη αυτή η κατάσταση είναι καινούρια για μένα, έζησα παρόμοιες καταστάσεις στην Λας Πάλμας και στην Μπέτις».

Όσον αφορά στο αν υπήρχε εκνευρισμός του Μέσι με τον βοηθό του, Έντερ Σαράμπια και για το αν άργησε να αντιδράσει από τον πάγκο περνώντας στο ματς τον Γκριεζμάν, ο Σετιέν δήλωσε: «Ο Γκριεζμάν; Μόνο 11 μπορούν να βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο κάθε φορά. Κάποιες φορές θα παίζει ο ένας και κάποιες άλλες οι άλλοι. Όλοι οι παίκτες είναι σημαντικοί, ανεξάρτητα από την ιεραρχία που υπάρχει.Δεν συνέβη τίποτα μεταξύ του Μέσι και του Σαράμπια».


gazzetta.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]