ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Εκτέλεση Ζάκυνθος: Αποκαλύψεις για το παρελθόν του έκανε ο 53χρονοςΣε σοβαρές καταγγελίες για τη «μαφία της Ζακύνθου» και για διαφθορά στην ΕΛ.ΑΣ. είχε προχωρήσει ο επιχειρηματίας ο οποίος, μαζί με την σύζυγό του, έγινε στόχος μαφιόζικης επίθεσης στο νησί. 

Ο άνδρας τους τελευταίους μήνες κάτι φοβόταν. Ένιωθε ότι κάποιοι τον παρακολουθούσαν, ενώ ένιωθε ασφαλής όταν ήταν μόνο με τη γυναίκα του. Αυτό ίσως το γνώριζαν οι δράστες της μαφιόζικης επίθεσης και έτσι του έστησαν ενέδρα θανάτου τη στιγμή που ήταν με τη Χριστίνα του. Μόνο που αντί να σκοτώσουν τον στόχο τους, δολοφόνησαν πισώπλατα τη γυναίκα του.

Κλιμάκιο του ανθρωποκτονίων που βρίσκεται στο νησί φέρεται να έχει ήδη τρανταχτά στοιχεία για τους δολοφόνους. Ο 53χρονος έχει σπάσει τη σιωπή του και έχει αποκαλύψει τα πάντα γύρω από το παρελθόν του, αλλά και για το ποιοι ήταν αυτοί που ήθελαν να τον εξαφανίσουν δια παντός.

Την ίδια ώρα, η Ασφάλεια προχώρησε στην προσαγωγή τουλάχιστον πέντε ατόμων, εντόπισε το 10μετρο φουσκωτό που χρησιμοποίησαν οι δύο εκτελεστές για να φτάσουν από την Κυλλήνη στη Ζάκυνθο και να διαφύγουν, ενώ αναζητούν στον βυθό του Ιονίου τη λευκή μηχανή που χρησιμοποίησαν.

Για να παρακολουθήσετε το βίντεο πιέστε τον παρακάτω σύνδεσμο: Εκτέλεση Ζάκυνθος: Αποκαλύψεις για το παρελθόν του έκανε ο 53χρονος

star.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]