ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Καταδίκη 23χρονου για βιασμό νεαρής


Ένοχο, μετά από κεκλεισμένων των θυρών δίκη, έκρινε χθες το Κακουργιοδικείο Λάρνακας 23χρονο από το Καμερούν σε υπόθεση βιασμού 23χρονης, από τη Δανία.

Το αδίκημα έγινε την 1η Οκτωβρίου 2018 σε παραλία της Ορόκλινης. Κατά τον επίδικο χρόνο, η παραπονούμενη ήταν φοιτήτρια και ήλθε στην Κύπρο στο πλαίσιο του προγράμματος Erasmus. Η 23χρονη συμμετείχε σε πάρτι, μαζί με άλλους φοιτητές, που διοργάνωσε το Erasmus. Σε κάποια στιγμή η παραπονούμενη πήγε να αγοράσει μπίρα από παρακείμενο περίπτερο κι εκεί την προσέγγισε ο κατηγορούμενος. Ο τελευταίος της είπε πως δεν είχε λεφτά και η 23χρονη που τον συμπόνεσε, του έδωσε μερικά νομίσματα. 

Ο νεαρός Αφρικανός ζήτησε από την κοπέλα να συνεχίσουν την κουβέντα τους πίσω από το περίπτερο, όπου ήταν σκοτεινά και η μουσική δεν ακουγόταν τόσο δυνατά. Εύρημα του δικαστηρίου είναι πως η 23χρονη δεν έκρινε την κατάσταση ως δυνητικώς επικίνδυνη, έστω κι αν ο κατηγορούμενος δεν ήταν φοιτητής, γι’ αυτό τον ακολούθησε. Σε κάποια στιγμή, ο νεαρός προσπάθησε να τη φιλήσει, αλλά η κοπέλα τον απέφυγε. Τότε ο κατηγορούμενος την άρπαξε, την έριξε στην άμμο, μετακίνησε το μαγιό της και τη βίασε για περίπου 10 δευτερόλεπτα. Η ποινή θα επιβληθεί στις 2 Ιουλίου.

newsbomb.com.cy