ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Χαλκιδική: «Ασφαλής τουριστικός προορισμός η Κασσάνδρα» - Κανένα κρούσμα


Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά προσκαλεί τους επισκέπτες να περάσετε όμορφες και αξέχαστες διακοπές στην περιοχή

Κανένα κρούσμα covid-19 δεν έχει καταγραφεί έως τώρα στην Κασσάνδρα γεγονός που την καθιστά ασφαλέστατο τουριστικό προορισμό για το φετινό καλοκαίρι. Ήδη ο Δήμος Κασσάνδρας από τους χειμερινούς μήνες προχώρησε σε λήψη μέτρων προστασίας των πολιτών, εναρμονισμένος απόλυτα με τις αντίστοιχες Οδηγίες της Κυβέρνησης γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να μη νοσήσει κανείς.

Το σύνολο των επαγγελματιών στην Κασσάνδρα τηρεί όλα τα προβλεπόμενα μέτρα με σκοπό το φετινό καλοκαίρι να εξελιχθεί ομαλά.

«Η απαράμιλλη ομορφιά της Κασσάνδρας, σε συνδυασμό με την πιστή τήρηση των μέτρων προστασίας από τον covid-19 αποτελεί την καλύτερη δυνατή επιλογή για διακοπές», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Η Δήμαρχος Κασσάνδρας Αναστασία Χαλκιά προσκαλεί τους επισκέπτες να περάσετε όμορφες και αξέχαστες διακοπές στην περιοχή απολαμβάνοντας τη δυνατή καλοκαιρινή εμπειρία που εδώ και έξι δεκαετίες αδιάλειπτα προσφέρει η Κασσάνδρα.

typosthes.gr