ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Γρίφος για γερούς λύτες η δολοφονία Καλλιτσιώνη – Έρευνες και στις Κεντρικές


Σε γρίφο για γερούς λύτες εξελίσσεται η δολοφονία του Παναγιώτη Καλλιτσιώνη, γνωστού ως Βαλεντίνου, καθώς το βιογραφικό σημείωμα του θύματος, δεν επιτρέπει στους ανακριτές να στραφούν προς συγκεκριμένη κατεύθυνση, στην αναζήτηση του κινήτρου που οδήγησε στην νέα εγκληματική ενέργεια. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το θύμα είχε πολλά ανοικτά μέτωπα, γεγονός που οδηγεί τους ανακριτές και σε άλλες επαρχίες για λήψη καταθέσεων. Ήδη, στα γραφεία του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Αμμοχώστου έχουν κληθεί πολλά πρόσωπα για κατάθεση, το περιεχόμενο των οποίων έχει τεθεί ήδη υπό το μικροσκόπιο των ανακριτών. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι ανακριτές εκτιμούν ότι ο δράστης είχε μελετήσει καλά την περιοχή προτού χτυπήσει, καθώς μετά την διάπραξη του εγκλήματος κατάφερε να διαφύγει από τα χωράφια, χωρίς να γίνει αντιληπτός. 

Σύμφωνα και με την ιατροδικαστική έκθεση, ο δράστης κατάφερε στο θύμα πέντε τραύματα, με το ένα από αυτά να είναι το θανατηφόρο. Προκαλεί δε εντύπωση πως αυτά καταφέρθηκαν από απόσταση 20 μέτρων, γεγονός που μεταφράζεται ότι ο στόχος ήταν να πέσει νεκρός ο 29χρονος. 

Την νεκροτομή διενήργησαν το πρωί, στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ο ιατροδικαστής Νικόλας Χαραλάμπους.  

Η νεκροτομή κατέδειξε ότι ο θάνατος του 29χρονου οφείλεται σε αιμορραγικό σοκ - εσωτερική αιμορραγία προκληθείσα από πυροβόλο όπλο.

Εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων επί των τεκμηρίων που εντοπίστηκαν στην σκηνή και κυρίως των τριών φυσιγγίων, τις επόμενες ώρες η ανακριτική ομάδα αναμένεται να βάλει στο μικροσκόπιο της τα τηλεπικοινωνιακά δεδομένα του θύματος. Οι έρευνες θα επεκταθούν και στις Κεντρικές Φυλακές, οι οποίες τα τελευταία οκτώ χρόνια είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με τα πολύνεκρα εγκλήματα που διαπράχθηκαν στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.

sigmalive.com
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]