ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Επίθεση με βιτριόλι: Με καρέ της ύποπτης στην 34χρονη η αστυνομία


Στο Θριάσιο νοσοκομείο για να δείξουν στην άτυχη Ιωάννα καρέ από βίντεο στο οποίο πιστεύουν πως έχει καταγραφεί η γυναίκα που της έριξε το βιτριόλι στο πρόσωπο θα δείξουν σήμερα (01.06.2020) οι αστυνομικοί.
Το απόγευμα, οι αστυνομικοί του Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών και του Τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας, που έχουν αναλάβει να βρουν και να συλλάβουν όποιον πέταξε το βιτριόλι στην άτυχη 34χρονη Ιωάννα, θα βρεθούν ξανά στο νοσοκομείο για να της μιλήσουν.

Μαζί τους θα έχουν καρέ από βίντεο από κάμερα ασφαλείας στην περιοχή της Καλλιθέας όπου έγινε η πρωτοφανής επίθεση. Το καρέ που δείχνει μια γυναίκα που οι αστυνομικοί θεωρούν πως είναι η δράστης της επίθεσης. Και ελπίζουν πως αν τη δει, η 34χρονη Ιωάννα ίσως καταφέρει να την αναγνωρίσει και να τους δώσει κάποιες πληροφορίες που θα αποδειχθούν κρίσιμες.

Όλα δείχνουν ότι οι έρευνες για να εξιχνιαστεί η επίθεση με βιτριόλι στην 34χρονη ασφαλιστική σύμβουλο μπαίνουν στην τελική τους ευθεία και ο κλοιός για τη δράστη, σφίγγει.

Ακόμη και εντός της ημέρας, οι αστυνομικοί περιμένουν πως θα έχουν στα χέρια τους και τα αποτελέσματα από τη σάρωση των επικοινωνιών που έγιναν στην περιοχή την ημέρα της επίθεσης, το πρωί της 20ης Μαΐου όταν η 34χρονη ενώ περίμενε το ασανσέρ για να ανέβει στο γραφείο της, δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι από την άγνωστη γυναίκα.

Η αστυνομία έχει στα χέρια της τους αριθμούς των κινητών τηλεφώνων τριών γυναικών, μια από τις οποίες συγκεντρώνει τις περισσότερες υποψίες να είναι εκείνη που πέταξε το βιτριόλι στην 34χρονη και, σύμφωνα με πληροφορίες, έχει σχέση με το επαγγελματικό περιβάλλον του θύματος.

Θεωρείται πως τα αποτελέσματα από τις σαρώσεις θα παίξουν αποφασιστικό ρόλο στην εξιχνίαση της υπόθεσης.


.newsit.gr


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]