ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Δεν παραδέχονται παραβίαση διαταγμάτων για τον κορωνοϊό οι ιδιοκτήτες του μπαρ στην Αγ. Νάπα


Μη παραδοχή δήλωσαν σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, οι ιδιοκτήτες κέντρου αναψυχής στην ελεύθερη Αμμόχωστο σε κατηγορίες που αφορούν τον περί Λοιμοκαθάρσεως Νόμο.

Συγκεκριμένα η εταιρεία στην οποία ανήκει το υποστατικό και ένας εκ των ιδιοκτητών ηλικίας 36 ετών, δήλωσαν παραδοχή στις τέσσερις κατηγορίες που αφορούν την λειτουργία του κέντρου αναψυχής χωρίς άδεια λειτουργίας από το Υφυπουργείο Τουρισμού, ενώ ο 39χρονος έτερος ιδιοκτήτης δεν παραδέχθηκε.

Ακόμα όλοι οι κατηγορούμενοι δήλωσαν μη παραδοχή στις έξι κατηγορίες που αφορούν παραβίαση των διαταγμάτων του Υπουργού Υγείας και αφορούν τον περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο.

Το Δικαστήριο όρισε την 10η Ιουλίου ως ημερομηνία για έναρξη της ακροαματικής διαδικασίες για τις κατηγορίες τις οποίες δεν παραδέχθηκαν οι κατηγορούμενοι.

Υπενθυμίζεται ότι οι ιδιοκτήτες του υποστατικού καταγγέλθηκαν από την Αστυνομία το τριήμερο του Κατακλυσμού πέντε φορές, ενώ παρά τις προειδοποιήσεις των μελών της Δύναμης, συνέχισαν να δείχνουν επαναλαμβανόμενη κατάφωρη αμέλεια και παρακοή των Διαταγμάτων περί Λοιμοκάθαρσεως Νόμου.

newsbomb.com.cy