ΕΛΛΑΔΑ

[ΕΛΛΑΔΑ] [bleft]

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

[ΠΟΛΙΤΙΚΗ] [bsummary]

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

[ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ] [threecolumns]

ΚΟΣΜΟΣ

[ΚΟΣΜΟΣ] [bleft]

Ανώγεια: Μήνυση για την βεβήλωση του τάφου του Λευτέρη Καλομοίρη


Συναισθηματικά έντονο παραμένει το κλίμα στα Ανώγεια, μετά από τις καταστροφές που, άγνωστοι σύμφωνα με δημοσίευμα του cretalive, προκάλεσαν στο μνήμα του Λ. Καλομοίρη  ενός από τα δύο θύματα του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντός της ημέρας η χήρα του Λευτέρη Καλομοίρη θα υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων.Ήδη κλιμάκιο της σήμανσης έχει σαρώσει από χθες το σημείο για αποτυπώματα και συλλογή γενετικού υλικού, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του Γιώργου Ξυλούρη, σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη καταδίκασε το θλιβερό περιστατικό.

Σε δήλωση καταδίκης του περιστατικού, προχώρησε και ο κ. Κεφαλογιάννης λέγοντας ότι «τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστές απ όπου και αν προέρχονται, χωρίς αστερίσκους διπλού φονικού της 2ης Μαίου

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, εντός της ημέρας η χήρα του Λευτέρη Καλομοίρη θα υποβάλλει μήνυση κατά παντός υπευθύνου στο Αστυνομικό Τμήμα Ανωγείων.

Ήδη κλιμάκιο της σήμανσης έχει σαρώσει από χθες το σημείο για αποτυπώματα και συλλογή γενετικού υλικού, προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Υπενθυμίζεται ότι από την πρώτη στιγμή η οικογένεια του Γιώργου Ξυλούρη, σε επικοινωνία με τον Δήμαρχο Σωκράτη Κεφαλογιάννη καταδίκασε το θλιβερό περιστατικό.

Σε δήλωση καταδίκης του περιστατικού, προχώρησε και ο κ. Κεφαλογιάννης λέγοντας ότι «τέτοιες πράξεις είναι καταδικαστές απ όπου και αν προέρχονται, χωρίς αστερίσκους’


dikastiko.gr
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

Δεν υπάρχουν σχόλια :


ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ

[ΦΑΚΕΛΟΣ: ΕΓΚΛΗΜΑ] [grids]

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

[ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ] [threecolumns]

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

[ΑΘΛΗΤΙΚΑ] [list]

ΚΥΠΡΟΣ

[ΚΥΠΡΟΣ] [bsummary]

ΥΓΕΙΑ

[ΥΓΕΙΑ] [grids]

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

[ΠΑΙΔΙ] [list]

ΜΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

[ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ] [bsummary]

ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΕΥΣΕΙΣ] [twocolumns]

ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

[ΓΛΥΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ] [threecolumns]

ΕΠΙΣΤΗΜΗ / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

[ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ] [bleft]

ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

[ΤΑΞΙΔΙ] [grids]

ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ

[ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ] [list]