ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

21χρονη Βρετανίδα ανακάλυψε ότι είναι έγκυος ώρες πριν γεννήσει -Νόμιζε ότι είχε παχύνει από το φαγητό των McDonald's


Μια εργαζόμενη στα McDonald's στη Μεγάλη Βρετανία, ανακάλυψε ξαφνικά λίγο πριν γεννήσει ότι είναι έγκυος.

Νόμιζε ότι τα κιλά που είχε πάρει, οφείλονταν στα Big Macs που έτρωγε στη δουλειά της. Έκπληκτη η 21χρονη Νταίζη Γιανγκ, αναγκάστηκε μια μέρα να πάει στο νοσοκομείο λόγω των δυνατών πόνων που ένιωθε στην κοιλιά της.

Οι νοσοκόμες της είπαν ότι ήταν 37 εβδομάδων έγκυος και ήταν έτοιμη να γεννήσει, κάτι που όντως έκανε λίγες ώρες αργότερα. Η Νταίζη, που είχε τακτικές περιόδους, είπε: «Ήμουν απόλυτα σοκαρισμένη».

Η νεαρή φοιτήτρια διοίκησης επιχειρήσεων ξεκίνησε να εργάζεται στα McDonald's πέρυσι και είχε δωρεάν γεύμα σε κάθε βάρδια.

Στη συνέχεια άρχισε να παίρνει κάποιο βάρος, το οποίο πίστευε ότι οφειλόταν στο φαγητό των McDonald's που έτρωγε. Ωστόσο, δεν ανέπτυξε ιδιαίτερα μεγάλη κοιλιά...

Όταν άρχισε να πονάει η κοιλιά της αυτό το μήνα, πήγε στο νοσοκομείο. «Ανακάλυψα ότι ήμουν έγκυος στις 3 μ.μ. και με έστειλαν για υπέρηχο. Ήμουν 37 εβδομάδων και ο πόνος ήταν πιθανώς λόγω του τοκετού. Όλα γίνονταν τόσο γρήγορα, προσπάθησα να τηλεφωνήσω στη μαμά μου αλλά δεν μπορούσα να τη βρω. Σκέφτηκα “Ω Θεέ μου, πρόκειται να αποκτήσω μωρό” και τότε ο Ελάιζα γεννήθηκε στις 6:48 μ.μ.».

Ήταν ένα υγιές μωρό, που ζύγιζε 3 κιλά και 900 γραμμάρια και η Νταίζη σήμερα είναι σπίτι με την οικογένειά της στο Crook. «Έχει αλλάξει τη ζωή μου, προς το καλύτερο. Ο Ελάιζα είναι τόσο χαλαρός, κάτι που εξηγεί πολλά», λέει η νεαρή μητέρα.

iefimerida.gr