ΡΩΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

15/recent/ticker-posts

Βιτριόλι: «Άρχισα να λυγίζω» – Ραγίζει καρδιές ο αδελφός της 34χρονης


“Δεν μπορώ αυτή την κατάσταση” λέει συγκλονισμένος ο αδελφός της 34χρονης που δέχθηκε την βάρβαρη επίθεση με το βιτριόλι. Σοκαρισμένος και ο πατέρας της. Όλες οι τελευταίες εξελίξεις της υπόθεσης που σόκαρε το πανελλήνιο.
“Σταθερή, σταθερή είναι η κατάσταση…” λέει ο αδελφός της άτυχης γυναίκας που δέχθηκε την δολοφονική επίθεση με το βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Η 34χρονη είδε την ζωή της να αλλάζει σε δευτερόλεπτα, όταν έφτασε το πρωί της Τετάρτης, 20.05.2020, στην δουλειά της στην Καλλιθέα και ο άνθρωπος που ήθελε να της καταστρέψει την ζωή το κατάφερε, εκτοξεύοντας το βιτριόλι κατά πάνω της.

“Δεν υπάρχει κάτι νεότερο”, συμπληρώνει ο αδελφός της μιλώντας στο Star και τονίζει πως η γυναίκα δεν έχει θυμηθεί κάτι παραπάνω. “Έχω δώσει την κατάθεσή μου και τώρα πάω να μπω μέσα να την δω λίγο. Έχω αρχίσει και λυγίζω και δεν μπορώ αυτή την κατάσταση”, συνεχίζει ο άνδρας…

Για την κατάσταση της υγείας της μίλησε και ο πατέρας της, λέγοντας: “Κάπως βλέπει λίγο θολά. Φαντάσου τι σόι κάψιμο έχει κάνει…Ό, τι είναι να γίνει θα γίνει. Η δουλειά ήταν να μην γίνει καθόλου. Ήταν ένα αστραπιαίο πράγμα, κλάσματα δευτερολέπτων. Κάνει κουράγιο αλλά τι κουράγιο να κάνει”.


newsit.gr